Skip to content
Upcoming

First look: DENHAM x Nike Air Max 95

30 juni 2020 09:24
First look: DENHAM x Nike Air Max 95

Er gingen afgelopen weekend al foto’s rond van een Air Max 95 die nog niet eerder is gezien. De geruchten waren dat het de DENHAM x Nike Air Max 95 is, en we kunnen jullie nu bevestigen dat het daadwerkelijk gaat om de nieuwe collabo tussen DENHAM x Nike Air Max 95

Halverwege juni kwam er plotseling een hoop nieuws naar buiten over de collab tussen DENHAM x Nike. In eerste instantie kwam het nieuws dat er een Air Max 1 onderweg zou zijn, maar al snel werd het duidelijk dat er in totaal 4 modellen onderdeel uitmaken van de samenwerking! Helaas waren er alleen nog foto’s te zien van de Air Max 1, maar het zou nu zo kunnen zijn dat we een first look hebben gekregen van de Air Max 95.

DENHAM x Nike Air Max 95 | First Look

De Air Max 95 beschikt over een OG geïnspireerde kleurenpalet van zwart en volt. De mudguard rondom de hele sneaker is zwart van kleur en zoals je wellicht al weet van denim. De overlays boven de mudguard komen in een van donkerblauw naar licht beige gekleurde denimstof. De branding op de hiel is verwerkt in de OG volt kleur net als de eyestays en de Air unit. Verder zien we dat de beige kleur van de denimstof op de overlays ook terug komt op de tong en rondom de enkel. Echter zijn deze niet van denim vanwege de comfort. Verder is de mid en outsole verwerkt in een zwarte kleur.

Verder is er nog vrij weinig bekend over de samenwerking tussen DENHAM x Nike. Houd daarom de komende tijd goed Sneakerjagers in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws. Scroll naar beneden om de eerste foto te bekijken.

Denham x Nike
Image by @otto_leung167