Skip to content
Upcoming

De eerste foto’s duiken op van de DENHAM x Nike Air Max 90

1 juli 2020 19:51
De eerste foto’s duiken op van de DENHAM x Nike Air Max 90

Dat er een samenwerking tussen DENHAM x Nike aankomt, is niet echt nieuws meer. Wat wel nieuws is, is dat er foto’s zijn opgedoken van de mogelijke Air Max 90 die onderdeel uitmaakt van de samenwerking. Lees snel verder om meer te weten te komen.

In een maand tijd is er al veel nieuws naar buiten gekomen over de DENHAM x Nike collab. Snel verschenen de eerste beelden van de Air Max 1 en niet veel later doken er ook foto’s op van de Air Max 95. Vandaag verschenen er afbeeldingen van de Air Max 90 die ook onderdeel uitmaakt van de collab. Dankzij deze afbeeldingen kunnen wij een duidelijke first look met jullie delen.

DENHAM x Nike Air Max 90 | First Look

We hebben de first look gekregen op het iconische model dat een make-over heeft gekregen. Wat al gauw opvalt is de kenmerkende kleur die we terug zien komen op de sneaker, namelijk de infrared kleur. Deze kleur werd ook op de eerste Air Max 90 colorway gebruikt. Daarnaast zien we ook weer de kleur beige terugkomen, net als bij de Air Max 95 en de Air Max 1. Bij dit model is de beige kleur als basis gebruikt. Op de basis zijn meerdere overlays te vinden die beschikken over een spijkerstof. Om de sneaker af te maken is er gekozen voor een inlegzool die beschikt over de kenmerkende DENHAM scharen en een Nike logo.

Scroll naar beneden om de eerste foto’s te bekijken van de DENHAM x Nike Air Max 90. Jammer genoeg is er nog geen releasedatum bekend van de sneaker, maar houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


DENHAM x Nike