Skip to content
Upcoming

Ook de DENHAM x Nike Air Max 90 heeft een releasedatum gekregen

8 augustus 2020 20:39
Ook de DENHAM x Nike Air Max 90 heeft een releasedatum gekregen

Een releasedatum van de DENHAM x Nike Air Max 1 en Air Max 95 was al bekend, maar nu heeft de iconische Air Max 90 ook een releasedatum gekregen. De release staat geplant op 25 september 2020.

De samenwerking tussen DENHAM x Nike bestaat uit drie prachtige modellen, namelijk het Air Max 1 model, de AM90 en de Air Max 95. Alle drie zijn ze op een verschillende, unieke manier gecreëerd met de creativiteit van DENHAM. Ben jij benieuwd naar de releasedata van de andere twee sneakers? Klik dan HIER.

DENHAM x Nike Air Max 90 ‘Infrared’

DENHAM heeft voor het AM 90 model gekozen voor de klassieke ‘Infrared’ colorway. Deze kleur wordt samengevoegd met een beige kleur die prachtig contrasteert met het denim wat op de overlays te vinden is. Deze denim overlays zorgen voor de kenmerkende DENHAM look. Dit alles is verwerkt op een witte rubberen midsole. Op de witte midsole is infrared terug te vinden rondom de air unit die de sneaker helemaal af maakt.

Zoals we al zeiden dropt de iconische sneaker op 25 september 2020 voor een nieuwprijs van €160,-. Houd onze Releasekalender in de gaten voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s.


Denham Air Max 90
Denham Air Max 90