Skip to content
Upcoming

Nike’s Air Max 1 krijgt een make over van het Nederlandse Denham

15 juni 2020 14:00
Nike’s Air Max 1 krijgt een make over van het Nederlandse Denham

Er zijn foto’s opgedoken van een nieuwe samenwerking van Nike. Dit keer is het niet zomaar een samenwerking, namelijk met het Nederlandse jeans merk Denham. Denham x Nike hebben hun creativiteit losgelaten op het iconische Nike Air Max 1 model. Toevalliger wijs by far het populairste model van Nike in Nederland.

In 2008 werd Denham opgericht door niemand minder dan Jason Denham. Hij is een Engelse jeanmaker die is geobsedeerd door het maken van premium kwaliteit denim. Tegenwoordig zijn er al aardig wat winkels van het merk en verkopen ze veel meer producten dan alleen jeans, namelijk ook volledige collecties voor zowel mannen als vrouwen.

Denham x Nike Air Max 1 ‘Blue Void’ | CW7603-400

Dankzij enkele foto’s die zijn opgedoken hebben wij een duidelijk beeld kunnen krijgen van de aankomende collab tussen de twee. Echter heeft het Nederlandse denim bedrijf het iets anders aangepakt dan voorgaande denim winkels die ook hun creativeit los mochten laten op Nike sneakers. Denham heeft namelijk hun favoriete materiaal alleen op bepaalde delen van het bovenwerk gebruikt en de tong. Overal is de sneaker verwerkt in een blauwe kleur met hierop enkele witte vormen op verwerkt. Ook bevind er zich op de achterkant een beige patch. De Swoosh is verwerkt in een witte kleur met rode stitching. Als we nog iets verder naar beneden afzakken zien we een witte midsole en een gum outsole.

Het wordt niet makkelijk om een paartje te scoren, want volgens geruchten zullen er in totaal maar zo’n 6.800 paartjes van releasen! Helaas is het ook nog niet bekend wanneer de sneaker precies uitkomt, maar wij verwachten dat de Denham x Nike Air Max 1 zal releasen in de zomer van 2020. Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten voor alle laatste updates over deze zeldzame collab!

Denham x Nike Air Max 1 'Blue Void'

CW7603-400 · Prijs vanaf €176,-

Naar alle aanbieders
Denham x Nike
Denham x Nike
Denham x Nike
Denham x Nike
Images by