Skip to content
Upcoming

Releasedatum van de DENHAM x Nike Air Max 1 is bekend

7 augustus 2020 15:18
Releasedatum van de DENHAM x Nike Air Max 1 is bekend

In juni kwamen de eerste geruchten naar buiten over de samenwerking tussen het Amsterdamse DENHAM x Nike. Denham heeft het Air Max 1 model een flinke make-over gegeven. Nu is er een releasedatum naar buiten gekomen van de samenwerking.

De DENHAM x Nike collab beschikt naast de AM1 over twee andere iconische modellen, namelijk de Air Max 95 en de Air Max 90. Ook deze colorways zijn op klassieke wijze verwerkt. De AM90 beschikt namelijk over de ‘Infrared’ colorway en de AM95 over de ‘Volt’ colorway.

DENHAM x Nike Air Max 1 ‘Blue Void’ | CW7603-400

Natuurlijk heeft DENHAM gebruik gemaakt van het materiaal denim en dat is goed terug te zien op de sneaker. Naast denim is het bovenwerk ook gecreëerd van de materialen suède en leer. Blauwe tinten omhullen het bovenwerk, terwijl verschillende details, zoals de veters een witte kleur hebben gekregen. Kakikleurige tonglabels en hakken worden gevolgd door contrasterende rode accenten op de eyestays, Swoosh en Air Unit. Onder de upper loopt een witte midsole met hieronder een gum outsole.

De DENHAM x Nike Air Max 1 ‘Blue Void’ zal op 18 september 2020 exclusief via de website van DENHAM releasen. Een globale release volgt daarna. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s.

Denham x Nike Air Max 1 'Blue Void'

CW7603-400 · Prijs vanaf €176,-

Naar alle aanbieders
Denham Air Max 1
Denham Air Max 1
Denham Air Max 1
Denham Air Max 1