Skip to content
Upcoming

Denham en Nike komen naast een AM1 ook met een Air Max 95 collab

16 juni 2020 12:35
Denham en Nike komen naast een AM1 ook met een Air Max 95 collab

Zoals jullie vast al hebben opgemerkt afgelopen weekend, brengen Denham en Nike samen een nieuwe collab uit. Hoewel het nieuws van deze eerste samenwerking tussen de twee nog heet van de pers is, is er nu ook bekend dat er ook een Air Max 95 collab komt en deze keer met een iets lager prijskaartje. Als we het hebben over de eerste collab praten we natuurlijk over de DENHAM x Air Max 1, met een prijskaartje van €300,00 euro. Van deze nieuwe collab op de Air Max 95 zijn er helaas nog geen afbeeldingen gelekt, maar we weten natuurlijk nu al dat dit ook een plaatje gaat worden.

Het Nederlandse jeansmerk Denham is opgericht door Engelsman Jason Denham in 2008. De Engelse jeansmaker staat bekend om zijn hoge kwaliteit en heeft ondertussen al aardig wat winkels gevestigd. Denham is een veelzijdig merk want ze verkopen niet alleen jeans, maar bovenkleding voor zowel mannen als vrouwen.

DENHAM x Nike Air Max 95 | CU1644-001

Helaas zijn er nog geen afbeeldingen gelekt van deze DENHAM x Nike Air Max 95. Je kunt verwachten dat de sneaker gekleed zal zijn in hoogwaardig materiaal en dat er gebruik wordt gemaakt van denimstoffen. Natuurlijk zijn beiden branding-logo’s ook terug te vinden in deze collab en zullen er een aantal speciale details aan worden toegevoegd. De sneaker zal gekleed zijn in zwart, summit white en volt kleurenschema.

Helaas is er ook nog geen officiële releasedatum bekend van deze collab. We hopen hier binnenkort meer over te weten en we wachten met geduld op de eerste officiële afbeeldingen van deze sneaker. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €180,00 euro. Ben je benieuwd naar welke sneakers er binnenkort nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws.

Denham X Nike Air Max 95 'Neon'

DD9519-001 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
DENHAM x Nike Air Max 95