Skip to content
Newsfeed

Deion Sanders’ Nike Air Diamond Turf keert terug in 2025

8 mei 2024 07:45
Deion Sanders’ Nike Air Diamond Turf keert terug in 2025

Het gerucht gaat dat de beroemde sneaker van Deion Sanders, de Nike Air Diamond Turf, een comeback zal gaan maken. Deze iconische sneaker maakte zijn debuut in 1994 en heeft sindsdien een ware cultstatus verworven. Volgens de geruchten kunnen we in het voorjaar van 2025 opnieuw uitkijken naar dit silhouet dat een eerbetoon zal zijn aan Sanders’ tijd bij de San Francisco 49ers en de kenmerkende kleuren van het team zal dragen.

De Air Diamond Turf is meer dan alleen een sneaker; de schoen is gemaakt om de zware trainingen van Sanders voor zowel voetbal als honkbal te doorstaan. Als we kijken naar 2025, kunnen we verwachten dat de sneaker zijn tijdloze zwart-witte look behoudt, compleet met een stevig leren bovenwerk en een strap voor extra stabiliteit. En natuurlijk kunnen we de opvallende rode accenten op de branding, buitenzool en voering ook niet over het hoofd zien.

Een releasedatum voor de Air Diamond Turf ’49ers’ is helaas nog niet bekend. Naar verwachting zal de sneaker gaan droppen in het voorjaar van 2025. Blijf vooral op de hoogte van updates door regelmatig de Sneakerjagers releasekalender te raadplegen.