Skip to content
Watch

Deejay Jahwin – The Turnover Episode 60

19 november 2022 16:00

Het is weer tijd voor de The Turnover set van deze week! Onze favoriete host, DJ Turne, heeft deze keer Deejay Jahwin uitgenodigd. Deejay Jahwin of Jahwin Rellum, zoals zijn echte naam klinkt, is een zeer ervaren Deejay en een key player in de Amsterdamse partyscene. Bereid je voor op een leuke set die iedereen met de heupen en benen in beweging krijgt. In deze set kun je onder andere Dave, Skepta, J Hus, Drake en nog veel meer verwachten!

Deejay Jahwin

Rellum is geboren en getogen in Amsterdam in de Spaardammerbuurt. Hij is nu 26 jaar oud en is sinds zijn 18e betrokken bij het Amsterdamse nachtleven. Zijn gebruikelijke genres zijn Hip-Hop, R&B, AfroBeats, UK Bashment en Dancehall.

Jahwin kan gezien worden als een veteraan in de Amsterdamse partyscene en hij heeft ook enige ervaring buiten Amsterdam. Tegenwoordig is hij resident DJ bij Encore, het grootste hiphopfeest van Amsterdam en heeft hij ook veel ervaring opgedaan bij Club AIR en ClubUp. Verder heeft hij meerdere malen gedraaid op het Vunzige Deuntjes festival en ook op WooHah. Maar zijn favoriete ervaring ooit was volgens hem het draaien op het grootste hiphopfeest van Parijs, het SOHO feest in de Palais Maillot club in 2019.

The Turnover wekelijkse afleveringen

Tune in to this week’s The Turnover featuring DJ Jawhin! And in case you missed an episode of The Turnover, click the button below to check out all previous sets or navigate to the ‘Watch’-page on the Sneakerjagers website. Also, keep an eye on our Instagram where we always inform you about all our newest content.

Kijk deze week naar The Turnover met Deejay Jawhin! En mocht je een aflevering van The Turnover gemist hebben, klik dan op de knop hieronder om alle voorgaande sets te bekijken of navigeer naar de ‘Watch’-pagina op de Sneakerjagers website. Houd ook onze Instagram in de gaten waar we je altijd op de hoogte houden van al onze nieuwste content.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date