Skip to content
Upcoming

DeadHYPE en adidas geven de ZX8000 een nieuwe colorway

10 september 2020 08:37
DeadHYPE en adidas geven de ZX8000 een nieuwe colorway

DeadHYPE en adidas geven de ZX8000 een nieuwe colorway. Deze zal al snel releasen, namelijk op 18 september. Een samenwerking met DeadHYPE en adidas is nog nooit eerder voorgekomen, en voor deze eerste samenwerking hebben zij een prachtige colorway ontwikkeld.

DeadHYPE is een Duits bedrijf dat gevestigd is in Berlijn, zij maken onder andere radioprogramma’s en events. Hierbij ligt vooral de focus op het bouwen van een open samenleving omtrent muziek. Maar ook spelen fashion, streetwear en sneakers een grote rol bij DeadHYPE

De adidas ZX8000 gaat al mee sinds 1988, het was de eerste adidas sneaker die beschikte over de Torsion technologie. In de tussentijd is het een razendpopulair model en zijn er al ongekend veel colorways verschenen.

DeadHYPE X adidas ZX8000 | FX8528

Het bovenwerk van deze ZX8000 die is voortgekomen uit deze te gekke samenwerking beschikt over een paarse kleur. De verschillende paarse tinten komen ook in verschillende materialen. Zo zijn de overlays in donker en lichtpaars leer. De hak van de sneaker is van plastic en de rubberen outsole is lichtroze van kleur.

Op 18 september is het zover, dan zal de DeadHYPE x adidas ZX8000 gereleased worden. Vanaf 10:00 kan je de sneaker bemachtigen via adidas en of al om 00:00 bij geselecteerde retailers. Tot die tijd kan je de sneaker hieronder bewonderen en heb je meteen de link naar de releasekalender! Hier kan je overigens alle andere stores vinden. Om altijd op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media!


DeadHYPE X adidas ZX8000

FX8528 · Prijs vanaf €40,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas