Skip to content
Upcoming

De zelfstrikkende Nike HyperAdapt 2.0 komt eraan

1 oktober 2018 15:19
De zelfstrikkende Nike HyperAdapt 2.0 komt eraan

De Nike HyperAdapt is een populair model en staat bekend om zijn zelf-strikkende technologie. Alles over de Nike Hyperadapt 1.0 kun je hier lezen. Afgelopen week hebben de Nike beleggers een meeting gehad en daar heeft Mark Parker aangekondigd dat de HyperAdapt binnenkort in een meer toegankelijke prijs komt! Dit is natuurlijk goed nieuws omdat de HyperAdapt nu 720 euro kost! Bovendien heeft de Swoosh´s CEO aangekondigd dat de HyperAdapt met zijn speciale technologie gedragen zal worden door verschillende atleten. Afgelopen maanden is Nike al bezig geweest met het testen van de technologie in een professionele sport.

Waarom is dit belangrijk? Het eerste model, de HyperAdapt 1.0 is de eerste volledig functionele sneaker die zich elektronisch aanpast aan de contouren van je voet met vetertechnologie. Hierdoor ontstaat een pasvorm op maat en voelt de sneaker aan als een verlenging van je lichaam. Onderzoekers en ontwerpers van de HyperAdapt houden altijd atleten in het achterhoofd, daarom hebben ze meer onderzoek gedaan hoe de druk en zwelling veranderd tijdens het sporten en zo hebben ze de HyperAdapt kunnen optimaliseren.

Er is nog geen woord over hoe het nieuwe ontwerp er uit komt te zien, maar gelukkig hoeven we niet lang te wachten. Houd goed onze pagina in de gaten voor meer informatie over de Nike HyperAdapt!