Skip to content
Brand

De Wales Bonner x adidas collab is nu te verkrijgen bij Footdistrict

25 mei 2024 07:01
De Wales Bonner x adidas collab is nu te verkrijgen bij Footdistrict

Misschien wel de beste collab voor het zomerseizoen; Wales Bonner en adidas. Eerder deze week dropte de collectie, bestaande uit zes sneakers en bijbehorend apparel, bij diverse retailers. Zo ook bij Footdistrict. Veel van de artikelen zijn nog te verkrijgen. Check het hier.

Wales Bonner x adidas

Wales Bonner, opgericht door de Britse designer Grace Wales Bonner, werkte in 2020 voor het eerst samen met adidas. In de afgelopen jaren heeft het duo al meerdere samenwerkingen uitgebracht die elk veel lof kregen.

Van de adidas Samba Pony Leo ‘Dark Brown’ die viraal ging tot de retro adidas Originals designs – het duo bewijst keer op keer dat ze maar al te goed samen werken.

De volgende samenwerking van het duo brengt ode aan het erfgoed van Oost-Afrikaanse hardlopers. De campagne is geschoten in het Home of Champions in Iten, Kenia. Met de geest van de marathon in het hart is elk item in de collectie een ode aan veerkracht, uithoudingsvermogen en toewijding.

Collectie

De Wales Bonner x adidas collectie is nu te verkrijgen bij Footdistrict. In de collectie vind je sneakers, kleding items en accessoires van deze collectie. Daarnaast vind je ook items uit de voorgaande Wales Bonner x adidas collectie in de sale. Scoor je favoriete item voor een lage prijs!

Bekijk hieronder enkele picks uit de collectie. Mocht je liever direct naar de collectie gaan, klik dan op de knop hieronder. Naast de nieuwe Wales Bonner x adidas collectie vind je bij Footdistrict ook merken als Nike, New Balance, A.P.C., Carhartt, Stone Island en meer. Laat je inspireren!