Skip to content
Upcoming

De volgende Nike Air Force 1 React colorway staat al op ons te wachten

29 januari 2020 15:00
De volgende Nike Air Force 1 React colorway staat al op ons te wachten

Het is nog niet zo heel lang geleden dat de Nike Air Force 1 React voor het eerste gereleased werd. Sinds het moment dat hij gereleased werd wordt het meteen gezien als een van de meest comfortabele releases van het jaar. Nike zou Nike niet zijn als ze nu alweer met een nieuwe colorway in de start blokken staan. Een ding is zeker, deze colorway mag je absoluut niet laten schieten. Scroll naar beneden als je benieuwd bent naar deze colorway!

Vrijdag 17 januari 2020 zijn er drie colorways verschenen van dit nieuwe model. Door de Nike Air Force 1 samen te voegen met React en D/MS/X hebben ze er voor weten te zorgen dat dit model ongelooflijk comfortabel is geworden.

Nike Air Force 1 React ‘White’ | CT1020-101

Als we naar de sneaker kijken zien we dat het silhouet van de sneaker is nog altijd hetzelfde alleen hebben er wel een aantal grote veranderingen plaats gevonden. Deze variant beschikt over een gigantische outline Swoosh die ervoor gezorgd dat het React effect daadwerkelijk wordt overgebracht. Deze oversized look keert ook terug in de midsole met de Air Branding. Deze details zijn aangebracht met een zilveren kleur, net zoals het D/MS/X logo op de hak.

Wanneer deze sneaker gaat releasen is helaas nog niet bekend gemaakt. De kans dat deze sneaker binnenkort gaat releasen is wel immens groot. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten zodat je niks over dit paartje en andere releases mist!


Nike Air Force 1 React 'White'

CT1020-101 · Prijs vanaf €113,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 React
Air Force 1 React
Air Force 1 React
Air Force 1 React
Images by: Nike