Skip to content
Upcoming

De vijf bestverkochte adidas sneakers van deze week

23 juli 2021 19:00
De vijf bestverkochte adidas sneakers van deze week

adidas heeft een aparte pagina waarop ze de bestverkochte items van de week op weergeven. Perfect voor jou als je niet weet waar je precies naar op zoek bent, maar toch even wil rondsnuffelen! Aangezien het aanbod op deze pagina vrij groot is, hebben wij een overzicht van onze favorieten voor jou gemaakt.

Je kan natuurlijk ook zelf rondsurfen op adidas.nl. Klik op de button hieronder om alle bestverkochte adidas items van deze week te checken. Vergeet daarnaast ook niet om Sneakerjagers te volgen op Instagram. Zo blijf je ten alle tijden op de hoogte van alle geruchten, shock drops en aankomende releases! Voor alle aankomende releases kun je ook onze Sneakerjagers Releasekalender checken.


adidas Originals Superstar ‘Cloud White/Crew Blue’ | FX5556

€100,00 €80,00

Deze prachtige adidas Superstar is verwerkt in een heerlijke kleurcombinatie van ‘Cloud White’ en ‘Crew Blue’. Het silhouet is op klassieke wijze verwerkt op de zijkanten na. De zijkanten zijn namelijk samengesteld van geperforeerd leer met hiertussen ingewoven three stripes.


adidas Originals Gazelle ‘Collegiate Navy’ BB5478

€95,00

Net als de adidas Superstar is ook dit iconische Gazelle silhouet op mooie wijze samengesteld. De suède basis heeft een blauwe make-over gekregen dat wordt opengebroken door witte, lederen overlays. Onder de sneaker loopt ook een witte midsole die het kleurcontrast mooi in balans houdt.


adidas Originals Run 60s 2.0 ‘Core Black’ | FZ0961

adidas Originals Run 60s 2.0 'Core Black' | adidas bestverkochte
€55,00

Dankzij deze adidas Run 60s komen retro vibes weer naar boven. Een minimalistische ‘Black/White’ colorway bedekt de sneaker en houdt het kleurgebruik perfect in balans. Daarnaast is dit sportieve silhouet ook makkelijk te matchen met je dagelijkse kleding.


adidas Ultraboost 4.0 DNA ‘Core Black’ | GZ9227

adidas Ultraboost 4.0 DNA 'Core Black' | adidas bestverkochte
€180,00

Deze Ultraboost 4.0 heeft is in een Valentijnsdag jasje gehezen. Over het algemeen is het een donkere sneaker met op de kenmerkende Three Stripes drie hartjes. Dezelfde hartjes zijn ook op de midsole terug te vinden. Achterop de sneaker is een grote rode streep te vinden.


adidas Originals ZX700 HD ‘Wild Pine’ | FX7022

adidas Originals ZX700 HD 'Wild Pine' | adidas bestverkochte
€100,00 €70,00

Last but not least, de adidas ZX 700 HD in een ‘Wild Pine’ colorway! Op het eerste gezicht lijkt het op een colorway die geïnspireerd is op hiking. Verschillende tinten groen bedekken het bovenwerk, terwijl de Three Stripes van reflecterend 3M materiaal zijn gemaakt.