Skip to content
Newsfeed

De VEJA x Make My Lemonade collectie staat online

9 september 2021 13:00
De VEJA x Make My Lemonade collectie staat online

De nieuwe collectie van VEJA met Make My Lemonade staat online. De limited edition collectie bestaat uit verschillende sneakers voor kinderen en volwassenen. Het Franse merk staat vooral bekend om de DIY projecten en limited edition collecties.

VEJA x Make My Lemonade

De nieuwe collectie van VEJA in samenwerking met Make My Lemonade komt met meerdere colorways. In de collectie heeft de V-10 meerdere ontwerpen gekregen. Voor kinderen zijn er twee verschillende stijlen en voor volwassenen drie. De V-10 voor volwassenen bestaan uit leer en suède. Bij de sneakers worden twee paren veters geleverd die voor 100% uit organisch katoen bestaan.

De V-10 Mid voor kinderen heeft bandjes en is gemaakt van suède en chrome vrij leer. Het model is gelooid met een innovatief systeem dat meer ecologisch is. Dit is niet alleen beter voor het milieu, het maakt de sneaker ook lichter en zachter.

Kindersneaker l Foto van VEJA
VEJA x Make My Lemonade kindersneakerl Foto van VEJA

De ontwerpen van de sneakers zijn erg kleurig en speels. De zolen van de sneakers zijn gemaakt met rubber uit het Amazonegebied en de sneaker is ook in Brazilië gemaakt. De speelse kleuren zijn kenmerkend voor het merk Make My Lemonade.

Make My Lemonade

Het concept van Make My Lemonade is om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Met het DIY-mode concept wilt oprichter Lisa Gachet kleding in beperkte oplage maken of kopen. De collectie komt iedere maand met een nieuw naaipatroon aangeboden. Op die manier kunnen klanten zelf hun eigen kleding samenstellen met iedere maand een nieuwe print. Daarnaast biedt Make My Lemonade ook kledingstukken aan die niet samengesteld hoeven te worden.

De stijl van Make My Lemonade is duidelijk terug te zien in de samenwerking met VEJA. De unieke kleuren op de sneaker zijn kenmerkend voor de stijl van Make My Lemonade. Daarnaast komt de boodschap over duurzaamheid ook goed over in deze collectie.

De sneakers zijn vanaf vandaag 8 september 2021, bij VEJA te verkrijgen. De adviesprijs van de sneakers zijn €140 voor volwassenen en €120 voor kinderen. Check snel de website en houd onze releasekalender in de gaten voor de nieuwste releases. Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter om niks te missen!

VEJA Make My Lemonade
VEJA Make My Lemonade
VEJA Make My Lemonade
VEJA Make My Lemonade
VEJA Make My Lemonade
VEJA Make My Lemonade
VEJA Make My Lemonade
VEJA Make My Lemonade
VEJA Make My Lemonade