Skip to content
Staff Picks

De Vans kids sale staat vol met unieke sneakers

21 juli 2021 09:09
De Vans kids sale staat vol met unieke sneakers

De Vans kids sale is weer live op de website van Vans. Naast sneakers voor dames en heren, heeft Vans ook een grote kindercollectie. Nu zijn er een aantal unieke paartjes in de sale. Om het zoeken gemakkelijk te maken, kun je kiezen uit verschillende leeftijdscategorieën voor kinderen. Zo krijg je een handig overzicht met schoenen in de juiste pasvorm en passende designs voor kids. Ben je benieuwd wat voor sneakers in de aanbieding zijn? Scroll dan snel naar onder om onze favorieten van de Vans kids sale te zien.

Vans baby sale | 1-4 jaar

Vans heeft zelfs schoenen voor de allerkleinste. Om de Vans baby modellen comfortabel te houden, zijn ze gemaakt van zacht canvas materiaal. Daarnaast hebben sommige sneakers een handige klittenband sluiting, hierdoor zijn ze gemakkelijk aan- en uit te trekken.

In de Vans kids sale zijn verschillende designs te vinden met vrolijke kleuren en motieven. Zo is er bijvoorbeeld een paar dat rode hartjes bevat en een paar met glinsterende glitters. Daarnaast is in de sale ook verschillende samenwerkingen te zien. Bijvoorbeeld de Vans x Waar is Wally? collectie die nu is afgeprijsd. Bekijk de Vans baby schoenen hieronder:

Heart Foxing Old Skool

Vans kids sale

Vans X Waar is Wally? Slip-On

vans x where is wally

Glitter Comfycush New Skool

vans baby

Vans kinderschoenen | 4-8 jaar

Ook voor de leeftijden 4 tot 8 jaar zijn een heleboel Vans sneakers te vinden. Ga voor een opvallende kleur op een laag model, of ga voor de populaire Sk8-HI Zip. De naam verraad het al: dit model heeft naast veters, ook een handige ritssluiting. Een aantal designs hebben het bekende geblokte ‘Checkerboard’ patroon, dat kenmerkend is voor Vans. Naast een patroon, kun je ook voor een opvallend materiaal gaan, bijvoorbeeld voor een sneaker met glitter, glanzende sequins of een materiaal dat oplicht in het donker. Bekijk de Vans kinderschoenen hieronder:

Vans Off The Wall Era

yellow shoes

VANS Off The Wall Era

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Neon Glow Check SK8-HI Zip

vans checkerboard

UV Glitter Old Skool

old skool sneakers

VANS Uv Glitter Old Skool

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Sequin Patch Classic Slip-On

vans kids sale

VANS Sequin Patch Classic Slip-on

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

8-14 jaar | Kids sale

Ook voor oudere kinderen is er genoeg aanbod in de Vans sale selectie. Er zijn een hoop sneakers te vinden in de bekende Vans kleuren: rood, zwart of wit. Daarnaast zijn er ook unieke design te vinden, bijvoorbeeld schoenen met een toffe print. Er is genoeg keuze, zo is er bijvoorbeeld een luipaardprint te zien op het Slip-On model. Ook zijn er sneakers met stoere vlammen op de zijkanten. Bekijk de Vans kids sneakers voor 8-14 jaar hieronder:

Checkerboard ComfyCush Old Skool

vans kids sale

VANS Checkerboard Comfycush Old Skool

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Classic Slip-On

Slip-on Vans

VANS Classic Slip-on

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Slime Flame SK8-HI Zip

vans kids sale
Images by Vans

VANS Slime Flame Sk8-hi Zip

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Dit zijn onze favorieten uit de Vans kids sale. Ben je benieuwd welke sneakers er nog meer in de sale zijn? Check dan de gehele collectie HIER om snel een nieuw paar sneakers te scoren.

Check tenslotte onze Releasekalender om de nieuwste sneakerreleases niet te missen. Vergeet ook niet onze social media accounts te checken via Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers). Zo blijf je altijd gemakkelijk op de hoogte van het laatste sneakernieuws.