Skip to content
Upcoming

De Union LA x Air Jordan 4 staat gepland voor dit najaar

14 juli 2020 13:05
De Union LA x Air Jordan 4 staat gepland voor dit najaar

Union LA heeft natuurlijk een van de tofste samenwerkingen op haar naam staan. De winkel uit Los Angeles bracht namelijk in 2018 in samenwerking met Jordan Brand de Union LA x Air Jordan 1 uit. Deze sneaker wordt nog steeds gezien als een van de beste Jordan 1 releases. Maar we hebben goed nieuws! Union LA en Jordan Brand komen namelijk in 2020 met een nieuwe samenwerking. De Union LA x Air Jordan 4.

Union LA x Air Jordan 1

In 2018 bracht Union LA in samenwerking met Jordan Brand twee Air Jordan 1 colorways uit. Centraal bij deze sneakers was de vintage look en de combinatie van verschillende legendarische Jordan 1 colorways. Deze Air Jordan 1 ging natuurlijk als een trein bij de releases en wordt door velen gezien als de sneaker van 2018. De sneaker is nu nog verkrijgbaar op StockX.

Union LA x Air Jordan 4

Helaas zijn er nog geen foto’s beschikbaar van deze nieuwe collaboration. Toch zijn er een aantal details beschikbaar over deze nieuwe release. Zo is er bekend dat er, net als in 2018, twee colorways zullen releasen van de Air Jordan 4. De Off Noir/Fusion Red-Brigade Blue colorway zal een worldwide release worden. De Guava Ice/Fusion Red-Light Bone zal een Union Exclusive release worden. Dit betekent dat hij alleen via Union zal uitkomen. De foto’s hieronder zijn de mock-ups van deze twee colorway. Naar welke colorway kijk jij het meeste uit?

Union LA x Air Jordan 4
@py_rates

De release

Zoals eerder vermeld zal één colorway een worldwide release krijgen, de andere exclusief bij Union. De release datum staat nu op 25 augustus maar daar kan zeker nog verandering in komen. De prijs zal rond de €200,- liggen. Houd onze releasekalender in de gaten om het laatste release nieuws niet te missen.