Skip to content
Newsfeed

De UNDEFEATED x Vans Old Skool heeft McFetridge’s ‘U-Man’ patroon

1 december 2021 15:00
De UNDEFEATED x Vans Old Skool heeft McFetridge’s ‘U-Man’ patroon

UNDEFEATED en Vans werken opnieuw samen. De twee werkten voor het eerst samen in 2007 en brachten een Sk8-Hi capsule uit die geïnspireerd was op Geoff McFetridge’s ‘U-Man’ illustraties. Nu bijna vijftien jaar later zijn de twee merken terug en brengen dezelfde print op het Old Skool model.

De Vans Old Skool komt in drie verschillende colorways met de namen ‘Bistro Green’, ‘Blue Lolite’ en ‘Buckthorn Brown’. Het bovenwerk van elk paar bestaat uit een basis van canvas met overlays van suède. Het canvas wordt bedekt door het ‘U-Man’ patroon waar deze collectie om draait.

Het suède, canvas en de welbekende streep op de zijkant verschillen van kleur. Elk element heeft een groene, blauwe of bruine kleur, maar het zijn verschillende tinten. Zo is het suède een donkere kleur en de streep op de zijkant heel licht.

Op de tong staat het logo van UNDEFEATED met ‘Vans’ er doorheen geschreven. Aan de veters zit ook een lace lock waar ‘UNDFTD’ op staat. De middenzool van de paartjes zijn wit en de buitenzolen zijn dezelfde kleur als het bovenwerk.

Het UNDEFEATED x Vans pack komt uit op zaterdag 4 december 2021 op de website van UNDEFEATED. Houd onze Instagram en releasekalender in de gaten voor meer release informatie.

UNDEFEATED x Vans Old Skool
UNDEFEATED x Vans Old Skool
UNDEFEATED x Vans Old Skool