Skip to content
Newsfeed

De Undefeated x Nike ‘5 On It’ Drop 1 is nostalgisch

31 juli 2021 20:00
De Undefeated x Nike ‘5 On It’ Drop 1 is nostalgisch

Undefeated heeft een nieuwe samenwerking met Nike op de Air Force 1 en de Dunk Low. De samenwerking eert de geschiedenis van deze sneakers. Zo begon Nike een aantal jaar geleden te experimenteren met de lux-afwerkingen op de Air Force 1 en Dunk. Deze speciale afwerking heeft een grote rol gespeeld in de sneakerwereld. Zo werden veel AF1’s en Dunk’s uit die tijd erg populair en highly collectable. Om deze geschiedenis te eren hebben Undefeated en Nike in 2021 deze nostalgische collab gecreëerd.

De materiaalkeuze in de ‘5 On It’ set is verdeeld in vijf materialen: suède, leer, nubuck, canvas en slangenprint. De Air Force 1 uit het pack heeft een lichtgrijs bovenwerk met rode en blauwe tinten, terwijl de Dunk een gewaagde blauwe kleur heeft. Daarnaast is er paars toegevoegd op de zool en het middenpaneel. Om de sneakers te markeren, staat het Undefeated logo op de tong en hiel.

De Undefeated x Nike Dunk vs. AF-1 ‘5 On It’ Drop 1 is exclusief verkrijgbaar bij de Undefeated Chapter Stores en online op 6 augustus 2021. Houd onze Releasekalender in de gaten via de Sneakerjagers app voor meer updates.