Skip to content
Upcoming

De UA HOVR Breakthru is de basktebal sneaker speciaal voor vrouwen

16 september 2020 14:08
De UA HOVR Breakthru is de basktebal sneaker speciaal voor vrouwen

Under Armour heeft de UA HOVR Breakthru aangekondigd. Deze nieuwe basketbal sneaker van het Amerikaanse merk is speciaal ontworpen voor vrouwelijke atleten. Met verschillende design elementen is deze sneaker helemaal afgestemd op de speelstijl van vrouwelijke atleten. Een echte top sneaker voor en door vrouwen.

Ontworpen voor vrouwen door vrouwen

De HOVR Breakthru is een samenwerking van verschillende teams binnen Under Armour. Jessie Benjamin (senior footwear designer), Sasha Chaplin (associate product line manager) en Shaneika Warden (senior color design manager) hebben hun ervaring gebruikt om deze nieuwe sneaker speciaal voor dames te ontwerpen. Daarnaast hebben ze ook de ervaring van verschillende opkomende en bekende basketballers gebruikt om de UA HOVR Breakthru te creëren. Hierdoor support de sneaker de speelstijl van de vrouwelijke atleten.

Het ontwerp van UA HOVR Breakthru

De sneaker is ontworpen speciaal voor de structuur van de vrouwenvoet. Hierdoor heeft de sneaker meer wendbaarheid en een betere pasvorm en biedt hierdoor meer comfort. UA HOVR zorgt ervoor dat de impact bij bijvoorbeeld het springen wordt verminderd en meer energie terugbrengt bij elke stap. Met de visgraat zoom het je ultieme grip op het veld.

UA HOVR Breakthru

De release

De UA HOVR Breakthru komt in Noord-Amerika uit op 17 september. We verwachten dat de sneaker later dit jaar uitkomt in Europa. Houd onze release kalender in de gaten! Zo mis je geen enkele release. Extra geheugen steuntje nodig? Volg ons op Instagram of download onze Sneakerjagers app!

UA HOVR Breakthru
UA HOVR Breakthru
UA HOVR Breakthru