Skip to content
Upcoming

De Travis Scott x Air Jordan 6 SP ‘British Khaki’ is bevestigd 🌵

24 april 2021 12:00
De Travis Scott x Air Jordan 6 SP ‘British Khaki’ is bevestigd 🌵

De geruchten over een nieuwe collab gingen al een tijdje rond, maar nu lijkt de Travis Scott x Air Jordan 6 SP ‘British Khaki’ toch echt bevestigd. De Amerikaanse rapper heeft al een aantal samenwerkingen gehad met Jordan Brand, die keer op keer mega populair waren. De collabs zijn altijd uniek en passen goed bij de stijl van Scott. Zo past de nieuwste Travis x Jordan AJ6 wederom weer perfect bij het imago van de rapper. Bekijk het unieke paar hier:

DH0690-200

Travis Scott x Air Jordan 6 SP ‘British Khaki’ | DH0690-200

De sneaker is bijna geheel bekleed met de opvallende ‘British Khaki’ kleur. Daarnaast is het materiaal op de upper gemaakt van grof suède. Verder bevat de tong een unieke doorzichtige kleur, die ook nog eens een glow-in-the-dark effect heeft. Dit materiaal is ook gebruikt op de buitenzool, eveneens als het gezichtje en de branding op de zool. Om de sneaker nog speelser te maken, zijn er koraal kleurige details gebruikt. Deze zijn bijvoorbeeld te zien op het Jumpman logo op de tong.

Travis Scott x Air Jordan 6
cactus jack

Travis x Jordan

Het design doet erg denken aan de eerdere Air Jordan 6 samenwerking van Travis x Jordan. De AJ6 ‘Medium Olive’ colorway releasde in het najaar van 2019 en was mega populair. De sneaker had ook rode details en bevatte hetzelfde glow-in-the-dark materiaal op de buitenzool. Verder is er ook een ‘zakje’ te zien op de sneaker. Tenslotte is de groene Jordan ook gemaakt van suède, maar het nieuwste model lijkt een grovere structuur te hebben.

Travis Scott X Air Jordan 6 'Medium Olive'

CN1084-200 · Prijs vanaf €297,-

Naar alle aanbieders

De Travis Scott x Air Jordan 6 SP ‘British Khaki’ zal releasen in verschillende familiematen. De officiële datum is nog niet bekend gemaakt, maar er zijn speculaties dat de sneaker al rond 30 april 2021 kan releasen! De mannenmaten zullen verkrijgbaar zijn vanaf €250,- via Nike en geselecteerde retailers.

Als je op de dag zelf geen paartje kunt scoren, kun je altijd je geluk beproeven bij GOAT of Flight Club!

Blijf de Releasekalender in de gaten houden om de exacte releasedatum niet te missen! Vergeet ook niet de Sneakerjagers App te downloaden, zodat je een melding krijgt wanneer een nieuwe sneaker dropt!

Travis Scott X Air Jordan 6 'British Khaki'

DH0690-200 · Prijs vanaf €195,-

Naar alle aanbieders
Travis Scott x Air Jordan 6
Images by @brandon1an