Skip to content
Newsfeed

De Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS ‘Olive’ in detail 

26 oktober 2022 10:10
De Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS ‘Olive’ in detail 

Travis en Nike zijn terug! We vertelden je eind september 2022 voor het eerst over de nieuwe Jordan 1 Low OG SP WMNS ‘Olive’. Sindsdien hebben we nog een paar blikken op de kicks gekregen en nu zien we de eerste on-foot beelden. De nieuwe WMNS-versie van Jordan Brand en Travis Scott komt in een mix van Sail, University Red, Black en Medium Olive kleuren. We kunnen de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG WMNS ‘Olive’ begin 2023 verwachten.

De nieuwe ‘Olive’ kleurstelling van de Jordan 1 Low heeft een zwarte suède basis. De leren overlays zijn in een gebroken witte tint voor een mooi contrast. De Swoosh is aan de buitenkant omgekeerd in de kenmerkende stijl van Travis en is gemaakt van suède. Het heeft een olijfgroene kleur gekregen. De veters komen ook in dit groen, maar witte en rode veters zijn ook inbegrepen.

Andere blikvangers in het design: het rode merk en het witte leren stuk op de tong. Natuurlijk ontbreken ook het Cactus Jack logo en het Nike Air branding op de hiel niet. Bekijk de on-feet beelden hieronder voor meer details.

De Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG WMNS ‘Olive’ staat gepland voor een release op 1 maart 2023 en zal 150€ kosten. Blijf op de hoogte met onze release kalender!

Travis Jordan WMNS Olive