Skip to content
Brand

De top picks van PUMA bij Footlocker

29 september 2021 09:30
De top picks van PUMA bij Footlocker

Footlocker heeft een groot assortiment aan sneakers, kleding en accessoires. De schoenenwinkel verkoopt veel verschillende merken, waaronder PUMA.

PUMA bij de Footlocker

Bij de Footlocker kun je de nieuwe collectie van PUMA vinden. PUMA is al jaren een geliefd sneakermerk en specialiseerde zich in de eerste jaren in het ontwerpen van sportschoenen. Tegenwoordig verkoopt het merk ook lifestyle sneakers en heeft het Duitse merk in de afgelopen jaren samengewerkt met namen als Rihanna, The Weeknd en J.Cole.

De nieuwe collectie van PUMA bij Footlocker is verkrijgbaar voor mannen, dames en kinderen. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we een aantal top picks voor je geselecteerd.

PUMA Wild Rider

Puma Wild Rider
De PUMA Wild Rider Beige
Puma Wild Rider
PUMA Wild Rider Wit Zwart
Puma Wild Rider
De Peach colorway van de Wild Rider

De ‘Wild Rider’ is een gedurfde sneaker van PUMA. Het model is in meerdere colorways beschikbaar en heeft een sportief uiterlijk.

Het model combineert de materialen suède en nylon op het bovenwerk. De IMEVA-tussenzool geeft het paartje extra comfort.

De ‘PUMA Wild Rider’ is er ook voor de mannen en is verkrijgbaar in meerdere colorways. Bij Footlocker zijn er 8 verschillende varianten te vinden. De twee hieronder zijn onze persoonlijke favorieten.

Puma Wild Rider men
PUMA Wild Rider in zwart-witte colorway
Puma Wild Rider Heren
De Wild Rider met wit-rode-blauwe colorway

Puma Cruise Rider

Puma Cruise Rider Dames
De Cruise Rider in colorway White-Pink
Puma Cruise Rider Dames
PUMA Cruise Rider in het rood-wit

De ‘Cruise Rider’ is met zijn verhoogde middenzool een erg sportief paartje. De sneaker is in meerdere colorways te verkrijgen en heeft net als de ‘Wild Rider’ een IMEVA-tussenzool.

Op het middenpaneel van het silhouet is de iconische PUMA wave te vinden. Je kunt dit paartje in 10 verschillende colorways scoren bij Footlocker.

Puma Cruise Rider Dames
De zwart witte colorway van de Cruise Rider

De PUMA Hedra

Deze paartjes van de PUMA ‘Hedra’ hebben als thema ‘Dark Dreams’. De sneakers zijn erg gewaagd en zijn geïnspireerd door meerdere hardloopschoenen van PUMA. Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit ripstop, gecombineerd met leren en suède overlays. De opvallende zool van de ‘Hedra’ heeft net als de ‘Wild Rider’ en ‘Cruise Rider’ een IMEVA-tussenzool.

Puma Hedra dames
PUMA Hedra in zandkleur
Puma Hedra dames
Roze- beige colorway van de Hedra

PUMA Oslo Maya

De ‘PUMA Oslo Maya’ heeft een klassiek en strak uiterlijk. Het model heeft een plateauzool dat dezelfde kleur heeft als het bovenwerk van de sneaker. De zilveren details op de sneakers geven het witte paartje een chique uitstraling. De ‘Oslo Maya’ is bij Footlocker ook nog in twee andere colorways te verkrijgen.

Puma Oslo Maya
De PUMA Oslo Maya
PUMA Oslo Maya dames

PUMA RS- Dreamer en RS-Z

Uit de PUMA RS- collectie van de heren komen deze twee mooie paartjes rollen. De ‘Puma RS-Dreamer’ is een lichte sportschoen en heeft een zwart met witte colorway. De sneaker is gemaakt van textiel in combinatie met leer en suède. Het model heeft een EVA-tussenzool wat het een erg comfortable sneaker maakt.

PUMA RS Dreamer heren
De PUMA RS- Dreamer
PUMA RS Z
PUMA RS-Z

De ‘PUMA RS-Z’ heeft in vergelijking met de ‘PUMA RS-Dreamer’ een wat grover silhouet. Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit een combinatie van textiel, leer en suède. Dit geeft het paar een luxe uitstraling. Het model heeft een hardloopstysteem voor de demping en een PU-tussenzool. Dit maakt het een erg comfortabele schoen.

Dit zijn onze top picks bij Footlocker maar er zijn nog veel meer toffe PUMA sneakers verkrijgbaar. Check snel de website van Footlocker en vergeet niet om de Sneakerjagers app te downloaden om zo niks van dit soort nieuwtjes te missen. Volg ons ook op Instagram, Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwe releases.