Skip to content
Brand

De top picks adidas sneakers bij Footlocker

29 september 2021 16:47
De top picks adidas sneakers bij Footlocker

Footlocker heeft een groot aanbod aan sneakers, kleding en accessoires. De retailer verkoopt merken als adidas, Puma en Nike. Hierbij onze top 10 picks van adidas sneakers bij de Footlocker.

adidas bij Footlocker

Scoor je favoriete adidas paartjes bij Footlocker. Het sneakermerk is opgericht in Duitsland en specialiseerde zich voornamelijk met het ontwerpen van sportschoenen. Denk hierbij aan de ‘Stan Smith’ tennisschoenen. Tegenwoordig ontwerpt adidas ook lifestyle sneakers die ook te verkrijgen zijn bij Footlocker.

Om je een beetje op weg te helpen bij het kiezen van jouw volgende adidas paartje, hebben we onze favoriete picks voor je op een rijtje gezet.

adidas Stan Smith

Het ‘Stan Smith’ model van adidas is een klassieker. Het model werd in de jaren ’70 ontworpen en was met name populair in de tenniswereld. De sneaker heeft een klassiek uiterlijk en heeft een witte colorway. Het bovenwerk van het model is gemaakt van leer en op de hiel tab staat het adidas logo gedrukt.

Bij Footlocker zijn er verschillende colorways van de adidas Stan Smith verkrijgbaar. Deze zijn in heren-, dames- en kindermaten.

adidas Stan Smith
adidas Stan Smith voor heren
adidas Stan Smith
adidas Stan Smith voor dames ‘Icy White’
adidas Stan Smith Heren
De adidas Stan Smith voor heren
adidas Stan Smith Kindermaten
De Stan Smith met goudkleurig logo voor kinderen

adidas Superstar bij Footlocker

Een ander klassiek model van adidas is de Superstar. Deze sneaker begon als basketbalschoen en werd al snel populair naast het veld. Bij Footlocker zijn er verschillende colorways van het model te verkrijgen. Ook dit silhouet van adidas is voor de gehele familie te verkrijgen.

Footlocker adidas Superstar dames
adidas Superstar voor dames
Footlocker adidas Superstar Heren
De adidas Superstar wit-zwart voor heren
Footlocker adidas Superstar kids
adidas Superstart wit-zwart voor kinderen

adidas ZX 2X Boost

De ‘ZX 2X Boost’ heeft in vergelijking met de ‘Stan Smith’ en de ‘Superstar’ een compleet andere design. Dit paartje heeft een erg sportieve uitstraling. Het bovenwerk bestaat uit de materialen mesh, TPU en neopreen. Dit maakt het model erg licht en ademend. De Boost-tussenzool maakt de sneaker erg comfortabel.

Bij Footlocker is de ‘adidas ZX 2X Boost‘ in vijf verschillende colorways te verkrijgen, waaronder deze witte, zwarte en zwart-oranje paartjes.

adidas ZX 2X Boost
De adidas ZX 2X Boost voor heren
adidas ZX 2X Boost
Witte colorway van de ZX 2X Boost heren
adidas ZX 2X Boost heren
De all black adidas ZX 2X Boost

adidas LA Trainer 2 en de adidas Nizza Platform High

De laatste twee modellen in onze top picks, zijn de ‘LA Trainer 2‘ en de ‘Nizza Platform High‘. De ‘LA Trainer’ brengt ode aan de Olympische Spelen uit 1984. Het sportieve silhouet bestaat uit een combinatie van mesh en leer. De zilveren details in de middenzool geven de sneaker een chique uitstraling.

adidas LA Trainer 2
De LA Trainer 2 met wit en zilveren colorway voor heren

De silhouet van de ‘Nizza Platform High‘ komt uit de jaren ’80 en heeft een vintage look. Het bovenwerk van de sneaker is van canvas en op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen te zien. De platformzool van het paartje geeft de klassieke ‘Nizza’ een stoere uitstraling.

adidas Nizzo Platform High
De adidas Nizza Platform High in mintgroen voor dames

Dit zijn onze persoonlijke favoriete adidas sneakers bij Footlocker maar er zijn nog veer meer modellen die je kunt ontdekken. Check de website van Footlocker en kies jouw favoriete paartje.

Vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en updates zoals deze. Houd daarnaast ook de releasekalender in de gaten om geen release te missen.