Skip to content
Upcoming

De Top 5 Air Jordan 1 High Modellen onder de €300

11 maart 2021 21:15
De Top 5 Air Jordan 1 High Modellen onder de €300

We hebben een hele toffe selectie voor alle fans van het Jordan 1 silhouet. We presenteren je de top 5 Air Jordan 1 High modellen onder de €300. Zoals je waarschijnlijk weet, zijn de High modellen bijna altijd uitverkocht op de dag van de release. Dit betekent dat je de schoenen op de secundaire markt moet kopen. In de tussentijd zijn er echter gerenommeerde platforms zoals StockX en Klekt die de aankoop voor u afhandelen.

Deze doorverkoopplatforms controleren de schoen vooraf op originaliteit en sturen hem dan door naar jou. Als een soort tussenpersoon beheren zij vervolgens het door jou betaalde bedrag en vragen een kleine vergoeding voor deze dienst. Zo weet je zeker dat de schoen ongedragen en authentiek aankomt.

Air Jordan 1 High Modellen Onder €300

We beginnen met het eerste Jordan 1 model dat je momenteel kunt kopen voor minder dan €300. Een kleine opmerking bij dit punt: De prijzen kunnen sterk variëren, afhankelijk van de maat. We kiezen alleen schoenen die in de meeste maten onder de €300 blijven.

Allereerst hebben we de Air Jordan 1 High Retro ‘Midnight Navy’ voor je uitgezocht. De schoen werd uitgebracht in 2020 en heeft een eenvoudige, stijlvolle look. De colorway werd eerder uitgebracht in 2001 als een Japan exclusive en zou eigenlijk deel uitmaken van de line-up voor de Olympische Spelen van Tokyo 2020.

Je kunt de schoen nog steeds voor minder dan €300 krijgen in de populaire maten van US7-US14. Voor vrouwen: Kijk eens bij de GS maten.

Jordan 1 High Modelle unter 300€
kickscrewcom

Air Jordan 1 High Retro 'Midnight Navy'

DC1788-100 · Prijs vanaf €167,-

Naar alle aanbieders

‘Light Smoke Grey’

Ten tweede hebben we de prachtige Air Jordan 1 High Retro OG ‘Light Smoke Grey’ voor je uitgezocht. Je kunt gemakkelijk meer dan €300 kwijt zijn als je de verkeerde maten pakt. Vaak gaan populaire kleurstellingen zoals de ‘Smoke Grey’ in de loop der tijd omhoog, vandaar dat de prijs nogal kan fluctueren. Kijk zelf maar eens naar de sneaker.

Jordan 1 High Modelle unter 300€
djakosupply

Air Jordan 1 High Retro OG 'Light Smoke Grey'

555088-126 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 WMNS High OG ‘Silver Toe’

We gaan verder met een recent uitgebrachte schoen. De Jordan 1 WMNS High OG ‘Silver Toe’ is uitgebracht in februari 2021 en heeft momenteel een prijskaartje van €200-250, afhankelijk van de maat. De schoen is zeer goed gemaakt en kan gedragen worden bij bijzondere outfits dankzij de mooie combinatie van zilver, zwart en wit.

Air Jordan 1 WMNS High OG 'Silver Toe'

CD0461-001 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Jordan 1 Retro High ‘Volt’

De voorlaatste Jordan werd ook aan het begin van het jaar uitgebracht in januari 2021. De ietwat speciale neon-look op de tong viel niet bij alle fans van het merk Jordan zo in de smaak. De tussenzool van deze schoen heeft echter wel een heel mooi vintage design.

Je kunt de Jordan in elke maat krijgen voor ver onder de €300. Kijk zelf maar.

Jordan 1 Volt
crepcheckmondays

Air Jordan 1 High 'Volt'

555088-118 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders

J1 OG WMNS ‘Lucky Green’

We hebben het beste tot het laatst bewaard! Natuurlijk is dit slechts een mening, maar de Jordan 1 Retro High ‘Lucky Green’ is een van onze meest ondergewaardeerde Jordan 1 High modellen. De ‘Lucky Green’ heeft de OG colour blocking van de Chicago J1 en is super clean in wit en groen met zwart/rode details zoals de Swoosh of het Jordan logo.

Goed te combineren en veel makkelijker te dragen dan kleurrijkere Jordan kleurstellingen. Enigszins in het oog springend kan de schoen aan veel outfits iets toevoegen. De prijs van deze kicks is de afgelopen maanden wat gestegen, maar ze zijn op dit moment nog steeds een beetje ondergewaardeerd. Je kunt ze krijgen voor minder dan €300, zelfs met de dreiging van stijgende prijzen.

Jordan 1 Retro High Lucky Green
alepoggiophoto

Air Jordan 1 High OG WMNS 'Lucky Green'

DB4612-300 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders

Wat vind je van onze keuzes? Ga je jezelf trakteren op een nieuw paar?