Skip to content
Staff Picks

De top 10 trendy slippers voor de zomer ☀️

21 juni 2021 20:00
De top 10 trendy slippers voor de zomer ☀️

Met de start van de zomer en de versoepelde corona-maatregelen die er aan komen, kunnen we weer elke dag naar buiten. We kunnen genieten van het weer en kunnen misschien wel op vakantie naar het buitenland. Sneakers zijn dan te warm, maar er zijn ook een hoop trendy slippers verkrijgbaar.

Een leuke slipper kiezen kan soms erg moeilijk zijn. Wij van Sneakerjagers komen je daarom helpen. Hieronder vind je een lijst met hippe slippers voor de komende zomer. Wellicht zit er wat voor je tussen en heb je jouw summer grail gevonden.

1. Yeezy Slides

Op nummer 1 staan uiteraard de Yeezy Slides. Wie kent ze niet? De meningen over deze slipper zijn verdeeld, maar toch past deze slipper bij alle outfits en is deze erg comfortabel. De Yeezy Slide is ondertussen in heel veel kleuren uitgekomen, maar blijft meestal bij de aarde tonen die Yeezy vaak gebruikt. Hierdoor blijft de slipper een item die je makkelijk kan stijlen. Bekijk hieronder hoe Widya Soraya de Yeezy Slide ‘Resin’ stijlt.

De Yeezy Slides zijn verkrijgbaar via de knoppen hieronder. Mocht je een andere kleur willen, klik dan hier voor de informatie van alle Yeezy Slides. De slippers zijn maandag 21 juni nog uitgekomen en zullen in september en november opnieuw releasen voor retail. Houd onze releasekalender dus goed in de gaten.

adidas Yeezy Slide 'Resin'

GZ5551 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Slide 'Core'

G55492 · Prijs vanaf €155,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Slide 'Bone'

FW6345 · Prijs vanaf €190,-

Naar alle aanbieders

2. Stüssy Nike Slide Sandals

De Stüssy Nike slippers zijn ook erg populair onder de sneaker fans. Het model van de slipper is de Nike Benassi. Dit is een lager model met normaliter het Nike logo op de bovenkant. Bij de samenwerking is het voetbed hetzelfde, maar staat het Stüssy logo op de bovenkant. Deze slipper komt in verschillende kleuren zoals zwart, groen, rood, wit en beige.

Stüssy Nike Slide Sandals
Image by Naked Copenhagen

De Stüssy / Nike Slides Sandals zijn nog verkrijgbaar op de website van Naked Copenhagen en op de website van Stüssy zelf.

3. Suicoke MOTO-Cab

De Suicoke MOTO-Cab heeft een uniek uiterlijk. Het voetbed is van foam gemaakt, waardoor het lopen op deze slipper erg comfortabel is. De strap is wat breder en heeft een klittenband sluiting. Deze slide is al een paar jaar uit, maar komt iedere zomer terug. Dit komt door zowel de kleuren die gebruikt worden als de durability van de slipper.

Suicoke MOTO-Cab Slippers
Image by No.6 Store

De Suicoke Moto-Cab is in het olijfgroen verkrijgbaar op de website van Maha Amsterdam.

4. Yeezy Foam Runner

Is het een slipper, een sandaal? Het is lastig te bepalen. Dat het een open schoen is, is vrij zeker. De Yeezy Foam Runner werd voor het eerst gespot in 2019 en kwam in 2020 voor het eerst uit. In deze korte tijd is de vraag naar dit model erg gestegen. De Foam Runner komt in verschillende kleuren en zal de komende tijd nog meer colorways toegevoegd krijgen.

De Yeezy Foam Runner’s zijn verkrijgbaar via de knoppen hieronder. Wil jij de volgende releases van dit model niet missen? Download dan de Sneakerjagers app en zet de berichtmeldingen aan.

adidas Yeezy Foam Runner 'Sand'

FY4567 · Prijs vanaf €151,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Foam Runner 'Mineral Blue'

GV7903 · Prijs vanaf €152,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Foam Runner 'Moon Gray'

GV7904 · Prijs vanaf €245,-

Naar alle aanbieders

5. adidas Adilette

De adidas Adilette is misschien wel de bekendste badslipper op aarde. Deze badslipper kwam voor het eerst uit in 1972. Het is een lichtgewicht model dat is gemaakt voor ontspanning en recreatie. Het voetbed volgt de contouren van je voet voor langdurig comfort. De Adilette komt in alle kleuren van de regenboog, dus er is altijd wel een colorway die bij je past.

adidas Adilette badslippers
Image by Feature

De adidas Adilette is verkrijgbaar via de website van adidas in 18 verschillende kleuren en via de knoppen hieronder.

adidas Adilette 'Black/White'

280647 · Prijs vanaf €27,-

Naar alle aanbieders

adidas Adilette

FX5834 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

6. Jordan Crater Slipper

Een slipper die niet in dit lijstje mocht ontbreken is de Jordan Crater. Deze slipper bestaat uit minstens 12% gerecycled materiaal. Het voetbed is gemaakt van een combinatie van Nike Grind rubber en zacht foam. De slipper is in het zwart met gekleurde spikkels verspreid over de de band en de zool.

Jordan Crater Slipper
Image by AFEW Store

De Jordan Crater is beschikbaar via de knop hieronder.

Air Jordan CRATER SLIDE "BLACK"

CT0713-001 · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders

7. Birkenstock Boston

De Birkenstock Boston is een slipper die je aandoet als je je tenen liever bedekt wil hebben. Het bovenwerk is volledig van suède, waardoor de slipper lang goed zal blijven. De tussenzool is van EVAC. Dit betekent dat de zool een goed dempend effect heeft. De buitenzool is van rubber wat makkelijk schoon te houden is.

De Birkenstock Boston slippers zijn onder andere verkijgbaar via de webshop van Baskèts en via de webshop van Footshop.

8. Yume Yume Tyre Slide

De Yume Yume Tyre Slide heeft een elegante look. De zool van deze slipper is van foam gemaakt, waardoor het voetbed erg zacht is. De band bovenop de slipper is wat het uniek maakt. Het zijn 3 banden van zwart nep leer die kruislings over elkaar heen gaan. Deze slipper is meer voor de vrouwen en geeft een elegante draai aan de simpele slipper.

Yume Yume Tyre Slide
Image by soul-sister

De Yume Yume Tyre Slide is momenteel verkrijgbaar via de website van Maha Amsterdam in het zwart.

9. adidas x Pharrell Williams Chancletas HU

De adidas x Pharrell Williams Chancletas HU slipper draait om comfort. Pharrell gebruikte de Adilette badslipper als blauwdruk en voegde daar energie teruggevende demping aan toe. De wreefband is gevoerd en verstelbaar. Zo kan de slipper jouw altijd passen. De slipper is beschikbaar in het roze, oranje, geel en zwart.

adidas x Pharrell Williams Chancletas HU bad slippers
Image by 43einhalb

De adidas x Pharrell Williams Chancletas HU is verkrijgbaar via de knop hieronder en via de website van adidas.

adidas Boost Slide Pharrell Bright Orange

FV7261 · Prijs vanaf €52,-

Naar alle aanbieders

10. adidas Y-3 Slide

Last but not least, de adidas Y-3 slide. Deze slipper heeft een simpel uiterlijk met een massief design. De wreefband is gemaakt van glad neopreen, wat zacht is voor de voet. Door de platformzool heeft de slipper een goede demping. De basis van de slipper is helemaal zwart, behalve het voetbed. Door het rode voetbed krijgt de slide een opvallend contrast.

adidas Y-3 Slide slippers
Image by Asphaltgold

De adidas Y-3 Slide is verkrijgbaar via de knop hieronder en via de website van adidas.

adidas Y-3 Slide

FZ4505 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders

Wil jij geen slippers en sneakers release meer missen? Volg ons dan op Instagram en Twitter en houd de releasekalender goed in de gaten.