Skip to content
Staff Picks

De top 10 beste sneakers in de Sidestep sale

23 juni 2021 13:46
De top 10 beste sneakers in de Sidestep sale

De Sidestep sale is nog in volle gang. In deze uitverkoop zitten zowel sneakers als kleding en accessoires voor heren, dames en kinderen. Vandaag richten wij ons op de sneakers.

Sidestep heeft een hele hoop sneakers in de aanbieding. Een keuze maken is dan altijd erg lastig. Om jou hier een handje mee te helpen hebben wij een top 10 met de beste kicks voor jou samengesteld. De eerste vijf zijn voor de heren en de laatste vijf voor de dames. Scroll naar onder om deze lijst te bekijken. Zit er toch niks voor jou bij? Klik dan hier voor alle sneakers in de sale bij Sidestep. Haal nu nog dat ene paartje, voordat het te laat is!

1. Nike Blazer Mid ’77 ‘Infinite’ | DA7233-400

De Nike Blazer Mid ’77 ‘Infinite’ heeft een uniek kleurenschema. Verschillende blauwe kleuren, maar ook gele en rode zijn te vinden op het bovenwerk. Het bovenwerk is helemaal van leer en heeft rubberen details, zoals de Swoosh en de panelen vlak boven de zool. De tong en binnenzool zijn van foam. De Nike Blazer Mid ’77 ‘Infinite’ is nu verkrijgbaar bij Sidestep voor €79,99 in plaats van €109,99. Klik op de afbeelding om de sneaker te shoppen.

Nike Blazer Mid '77 'Infinite'

2. New Balance 327 | MS327RP

De New Balance 327 heeft een split design. De buitenkant van de sneaker heeft een witte basis, donkerblauwe overlays en een grote rode ‘N’ van New Balance. De binnenkant van dit model heeft een grijze basis met rode overlays. De middenzool is wel aan beide kanten wit. De rubberen buitenzool loopt vanaf de neus tot over de hiel. Het model is geïnspireerd door de jaren 70 met een moderne twist en komt in meerdere colorways. De New Balance 327 is nu verkrijgbaar bij Sidestep in de sale voor €59,99 in plaats van €109,99. Klik op de afbeelding om de sneaker te shoppen.

New Balance 327 sidestep sale

3. adidas Ultraboost ‘Summer.Rdy’ | EG0751

De adidas Ultraboost ‘Summer.Rdy’ maakt zijn naam waar. Het bovenwerk van deze sneaker is gemaakt van textiel en komt in het wit. Bij de veters en op de hak zitten fel oranje elementen die er uit springen. De bekende drie strepen van adidas komen in een blauwe pastel kleur, wat een mooi contrast geeft met het opvallende oranje. De branding op de tong en de voering van dit model zijn in kobaltblauw. Deze kleur zie je ook terugkomen bij de ‘Ultraboost’ branding op de neus en op de buitenzool. De adidas Ultraboost ‘Summer.Rdy’ is nu verkrijgbaar bij Sidestep voor €119,99 in plaats van €179,99. Klik op de afbeelding om de sneaker te shoppen.

adidas Ultraboost 'Summer.Rdy'

4. Nike Air Force 1 ’07 ‘Stitch’ | CV1724-100

De Nike Air Force 1 ’07 ‘Stitch’ geeft een speelse draai aan de klassieke Air Force 1. Dit model heeft alle stiksels een kleur gegeven. In dit geval rood. Zo zie je de details en werk wat eigenlijk in het maken van een sneaker zit. De basis van het bovenwerk is wit leer, zoals de originele AF1. De voering van de sneaker en de tong zijn in dezelfde rode kleur. De buitenzool is ook in het rood. De Nike Air Force 1 ’07 ‘Stitch’ is nu verkrijgbaar bij Sidestep voor €84,99 in plaats van €99,99. Klik op de afbeelding om de sneaker te shoppen.

Nike Air Force 1 '07 'Stitch' sidestep sale

5. adidas Superstar Clean Classic ‘White’ | FW2293

De adidas Superstar Clean Classic ‘White’ is een simpele schoen die deze zomer in je kledingkast past. Het bovenwerk van dit klassieke silhouet is van wit leer. De veters en branding op de schoen zijn in het zwart. Op de hiel staat ‘This shoe alone will not save the planet’. Dit statement gaat over de klimaatcrisis en dat men gezamenlijk actie moet ondernemen. De zool en neus zijn in het wit met zwarte verfspetters er op. De adidas Superstar Clean Classic ‘White’ is nu verkrijgbaar bij Sidestep voor €59,99 in plaats van €99,99. Klik op de afbeelding om de sneaker te shoppen.

adidas Superstar Clean Classic 'White'

6. Nike Air Max Verona | CZ8106-100

De Nike Air Max Verona is het eerste Air Max model dat voor vrouwen is gemaakt. De Verona kwam in 1992 voor het eerst uit. Op het bovenwerk van deze colorway zitten verschillende materialen. Bij de hiel zit geperforeerd leer in het wit. Rond de neus zit suède in het lichtbruin. De Swoosh is ook van leer in een crème kleur. De overige elementen van het bovenwerk zijn van canvas. Bij de overgang tussen het suède en canvas bij de enkel zitten roze stiksels. De zool van dit model is erg eigen. Het Air element zit onder de hak, wat erg opvalt door het lichte kleurgebruik. De Nike Air Max Verona is nu verkijgbaar bij Sidestep voor €59,99 in plaats van €119,99. Klik op de afbeelding om de sneaker te shoppen.

Nike Air Max Verona sidestep sale

7. Nike Air Max 90 ‘Summit White’ | DC1161-100

De Nike Air Max 90 ‘Summit White’ heeft een crèmekleurig bovenwerk. De kraag en tong van de sneaker is gemaakt van corduroy. De Swoosh is in het zilver waardoor dit logootje extra opvalt. Aan de veters hangt er ook een gouden kettinkje met een kleinere Swoosh er aan. De midden- en buitenzool zijn in het wit. De Nike Air Max 90 ‘Summit White’ is nu verkrijgbaar bij Sidestep voor €119,99 in plaats van €159,99. Klik op de afbeelding om de sneaker te shoppen.

Nike Air Max 90 'Summit White'

8. adidas Superstar | GZ9156

De adidas Superstar is al meer dan veertig jaar actief in de sportwereld. Door het klassieke en tijdloze design, komt deze sneaker iedere keer weer terug. Ondertussen hebben we al veel colorways voorbij zien komen. De adidas Superstar is er ook met een paisley print. Deze print is te vinden op de bekende strepen van het merk op de zijkant en op de heeltab. De rest van de sneaker is van wit leer, behalve de zool en neus. Deze zijn gemaakt van rubber. De adidas Superstar in paisley print is nu verkrijgbaar bij Sidestep voor €69,99 in plaats van €99,99. Klik op de afbeelding om de sneaker te shoppen.

adidas Superstar sidestep sale

9. Nike Space Hippie 04 ‘Mystic Navy’ | CZ6398-400

De Nike Space Hippie 04 ‘Mystic Navy’ is een opvallend model in de Sidestep sale. De sneaker is gemaakt van minstens 25% gerecyclede materiaal zoals plastic flessen, t-shirts en garenresten. Het Flyknit-bovenwerk is zelfs gemaakt van 85% gerecycled materiaal. De zool bestaat uit Nike Grind-rubber. Hierdoor krijgt de zool ook wat kleur. Op de hiel zit een treklus om de schoen gemakkelijk aan en uit te trekken. De Nike Space Hippie 04 ‘Mystic Navy’ is nu verkrijgbaar bij Sidestep voor €99,99 voor €139,99. Klik op de afbeelding om de sneaker te shoppen.

Nike Space Hippie 04 'Mystic Navy'

10. adidas ZX 2K Boost Pure | S42634

De adidas ZX 2K Boost Pure komt in een neutrale kleur. Het bovenwerk van dit model is gemaakt van mesh en nylon in een beige kleur. De sneaker is dan ook ietsje doorzichtig. Op de hiel zit een bruine treklus om de schoen makkelijk aan te trekken. Op de hak zit een crème kleurige overlay, wat bij de zool overloopt in een doorzichtig rubber. Zo krijgt de schoen verschillende visuele dimensies. De andere helft van de middenzool is wit. De buitenzool is ook in een crème kleur en loopt door tot de neus van de schoen. De adidas ZX 2K Boost Pure is nu verkrijgbaar bij Sidestep voor €99,99 in plaats van €139,99. Klik op de afbeelding om de sneaker te shoppen.

adidas ZX 2K Boost Pure sidestep sale

Om de volledige Sidestep sale te bekijken, klik dan op de knop hieronder.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de laatste sneaker updates? Volg ons dan op Instagram en download onze Sneakerjagers app!