Skip to content
Upcoming

De toekomst van adidas Futurecraft: de adidas Originals ZX 4000 4D

24 juli 2018 19:40
De toekomst van adidas Futurecraft: de adidas Originals ZX 4000 4D

adidas fans zitten waarschijnlijk vol spanning te wachten op de aankomende adidas Originals ZX 4000 4D release. De ZX 4000 4D is de eerste sneaker van de adidas Hybride collectie en is anders dan alles wat adidas Originals ooit heeft gereleased.

Zoals de naam al doet vermoeden, zit de ZX 4000 4D bovenop een Futurecraft 4D tussenzool met een ‘Ash Green’-tint. De bovenkant van de ZX 4000 4D heeft een uniek uiterlijk met de combinatie van verschillende materialen, waaronder eersteklas suède en ademend mesh. De colorway bestaat uit Off-White, wit en zwart. En voor wat extra kleur geel en roze. Een leren ZX 4000 4D-label is te zien op het vetersysteem, geschreven in een retro-lettertype en dezelfde branding is zichtbaar rond het hielgedeelte van de schoen.

Is deze sneaker iets voor jou? De echte sneakerheads zullen wel met spanning zitten te wachten op deze release. Helaas is nog niet helemaal duidelijk wanneer dit paar ook echt zal releasen. Maar we houden je zeker op de hoogte via ons blog en via de releasekalender.

Images by: Instagram @randygalang