Skip to content
Brand

De tijdloze klassiekers van adidas Originals

25 september 2023 07:54
De tijdloze klassiekers van adidas Originals

De sneakers van de adidas Originals lijn zijn al jaren klassiekers. Van de adidas Gazelle, tot aan de Superstar en Samba. De silhouetten worden gekenmerkt door de three stripes op het middenpaneel en het Trefoil logo op de tong. Welk silhouet je ook kiest, met deze adidas Originals zit je gegarandeerd goed.

adidas Originals

De adidas Originals lijn is misschien wel de bekendste collectie van adidas. Zoals de naam van de lijn al doet vermoeden, zijn de sneakers stuk voor stuk klassiekers en gaan ze al jaren lang mee. Denk hierbij aan de adidas Superstar, die in de jaren 80 door rapgroep RUN D.M.C. gedragen werd, of de Samba OG, die al sinds de jaren 40 een hit is.

In de adidas Originals collectie vind je ook modellen als de Campus 00s, Gazelle en de Stan Smith. De Campus 00s is anno 2023 weer terug van weggeweest. Het model wordt gekenmerkt door de dikke tong en is voornamelijk in de skatescène een geliefde sneaker. De Stan Smith daarentegen is een geliefd paar onder tennissers.

adidas Originals campagne

De recente adidas Originals campagne, die afgelopen week geïntroduceerd werd, komt met sneakers voor het hele gezin. Van klassieke colorways, zoals de wit met zwarte Superstar, tot en met met kleurrijke exemplaren van onder andere het Gazelle silhouet, de Originals collectie komt met voor ieder wat wils.

In de campagne wordt ook het verhaal van de klassieke silhouetten verteld. Elke sneaker heeft op zijn eigen manier een impact gehad op de sneaker scène. In de campagne worden deze verhalen verteld, door regisseurs Daniel Wolfe, Will Dohrn en Justyna Obasi.

Bekijk de Originals Campagne en collectie via de knop hieronder. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer berichten als deze.