Skip to content
Upcoming

De tien beste hype sneaker releases tot nu toe!

11 juni 2018 14:54
De tien beste hype sneaker releases tot nu toe!

Het eerste half jaar zit er bijna op en er zijn al veel toffe releases geweest. Daarom bonden we het wel tijd alvast een terugblik te doen op de grootste hype sneaker releases van dit jaar.

Waar Nike veel verschillende goede collabs heeft uitgebracht zijn bij adidas voornamelijk de Yeezy’s erg succesvol. Wij hebben een mooie lijst opgesteld met de grootse hype sneaker releases die dit jaar al zijn uitgekomen. Als het tweede halfjaar ook maar een beetje lijkt op de eerste 6 maanden word het nog een duur jaar!


Nike Air Max 1 X Atmos Animal 2.0

Misschien wel een van de meest besproken releases dit jaar. Een wat aangepaste versie van de Air Max 1 Animal uit 2006. Met de dierenprint en echte haartjes is dit een unieke en zeer gewilde sneaker geworden.

Stylecode: AQ0928-700
Shoplink: Klik hier>>


Nike Air Max 1 X Sean Wotherspoon

De winnaar de ‘vote forward’ competitie uit 2017. Niemand minder dan vintage sneaker verzamelelaar Sean Wotherspoon heeft deze hybrid tussen de Air Max 1 en Air Max 97 ontworpen. Met corudroy als materiaal en veel kleuren is dit een vrolijke en one-of-a-kind sneaker geworden.

Stylecode: AJ4219-400
Shoplink: Klik hier>>


adidas X Neighborhood NMD_R1 Primeknit PK

Buiten al het Yeezy geweld blijft adidas ook door gaan met collabs met andere merken. Zo ook met een vertrouwd partner, namelijk Neighborhood. Een zwarte schoen met veel Neighborhood details.

Stylecode: DA8835
Shoplink: Klik hier>>


Nike X Off-White Air Jordan 1

De Air Jordan 1 Off-White was misschien wel de populairste sneaker van de ‘The Ten’ collectie. Hier werd een vervolg aan gegeven met een cleane witte Air Jordan 1 in de klassieke Off-White style.

Stylecode: AQ0818-100
Shoplink: Klik hier>>


Nike X Skepta Air Max 97/BW

2018 is wel het jaar van de hybrid’s bij Nike. De britse MC Sketpa wilde met deze collab zijn twee favorieten modellen combineren en zo is de 97/BW hybrid geboren. Met een blauwe Swoosh op de linkerschoen en een rode Swoosh op de rechter schoen eert deze collab de Franse vlag. Een land dat veel voor hem betekend.

Stylecode: AO2113-100
Shoplink: Klik hier>>


adidas X Pharrell Williams PW NMD Human Race

adidas heeft met deze collab reeks laten zien niet bang te zijn om zich modern te ontwikkelen. Met een gebreid upper en uniek vetersysteem is dit een zeer moderne sneaker. De tekst die over de hele voet loopt geeft deze sneaker een uniek uiterlijk.

Stylecode: AC7033
Shoplink: Klik hier>>


Air Jordan X Levi’s Air Jordan 4 Blue Denim

Een bijzondere samenwerking is dit zeker. De twee grootheden hebben de krachten zo gebundeld dat echt een herkenbare sneaker is geworden. Natuurlijk het sportieve van de Air Jordan 4, maar niet minder opvallend is de materiaal keuzen. Denim siert de upper en zelfs het achterste stuk van de midsole. Op 22 juni zullen er ook een witte en zwarter variant releases, check HIER voor meer info.

Stylecode: AO2571-401
Shoplink: Klik hier>>


Nike Air Max 98 Gundam

Is een collab altijd nodig voor populaire sneakers? Nee zeker niet, dat bewijst de Air Max 98 Gundam. Een retro van een originele colorway doet het vaak heel goed. De sneaker heeft een colorway die doet denken aan Gundam uit transformers. De sneaker was dan ook snel uitverkocht en veel mensen hadden toch achter het net gevist.

Stylecode: 64744-100
Shoplink: Klik hier>>


Converse X Off-White Chuck Taylor

Dit was lang het ontbrekend stukje van de ‘The Ten’ collectie. Het is misschien wel de meest uitgesproken schoen uit de colletie met zijn doorzichtige upper. Des ondanks is de sneaker direct erg populair en gewild.

Stylecode: 162204C
Shoplink: Klik hier>>


adidas X Kanye West Yeexy 700 Wave Runner

De ‘dad-shoe’ trend is niet te missen. Of het nu drie zolen op elkaar zijn bij de Balenciaga Triple S of deze Yeezy ze zijn populair. De Yeezy 700 is wel de beste ‘dad-shoe’ met zijn hoge zool, wilde upper en accent kleuren.

Stylecode: B75571
Shoplink: Klik hier>>


Bonus Sneaker: Nike Air Max 1 ‘Watermelon’

Zoals je misschien door heb gehad zijn de meeste sneakers een collab of een retro. De Air Max 1 Watermelon is het bewijs dat een normale release heel populair kan worden. Wat deze Air Max zo populair maakt? Eigenlijk alles, een goede zomerse colorway, verschillende materialen en goed te dragen door mannen als vrouwen. Heb jij nou misgegrepen? Klekt heeft bijna alle maten nog op vooraad!

Stylecode: AH815-106
Shoplink: Klik hier>>