Skip to content
Upcoming

De t3n X KangaROOS ‘collab komt in zeer exclusieve aantallen

3 december 2018 11:11
De t3n X KangaROOS ‘collab komt in zeer exclusieve aantallen

Een sneaker die de digitalisering naar de straat brengt, dat is de t3n X KangaROOS ‘Omnicoil’. Het ‘Pioneers’ pack is de 3e collab tussen KangaROOS en een niet fashion merk.

De samenwerking tussen t3n en KangaROOS brengt het beste van twee werelden naar boven. Het digitale en moderne van t3n en het handwerk en ambacht van de Made in Germany KangaROOS. Met als resultaat een stijlvolle sneaker. De sneakers zijn allemaal hand gemaakt door de fabrikant Hummel&Hummel, een familie bedrijf dat al ruim 50 is de schoenen branche zit. Dit betekend dan ook dat het geen massaproductie sneaker is, er worden slechts 260 gemaakt. Van deze 260 paartjes gaan er ook nog eens 110 naar t3n medewerkers. Er zullen dus slechts 150 wereldwijd beschikbaar zijn!

De colorway van de sneakers is simpel maar o zo clean. De upper is wit en is gemaakt van suede en nubuck. De outsole is gemaakt van DynaCoil, deze zool is voor NASA ontwikkeld in de jaren ’80. Verschillende details zoals de veters, hielstuk en branding komen in een rode kleur. Bij de sneaker wordt ook een klein krijtspuitbuisje van MTN en een stencil met de tekst: DIGITALISIER EUCH! (digitaliseer je) geleverd.

De release van deze collab staat op 7 december. De sneaker zal in Nederland verkrijgbaar zijn onder andere Sneakerbaas! Maar ook bij verschillende Duitse shop wordt de sneaker verwacht. 43einhalb, Afew, Overkill en The Good Will Out zullen de sneaker verkopen. Houd voor updates omtrent deze release Sneakerjagers goed in de gaten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


t3n X KangaROOS ‘Omnicoil’ Pioneers

Releasdatum: 07.12.2018
Prijs: €270,-
Colorway: White/Red
Stylecode: 47503 000 0006
Bekijk hier de storelist>>