Skip to content
Newsfeed

De Supreme x Nike SB Blazer ‘Black’ keert terug

18 juli 2022 18:00
De Supreme x Nike SB Blazer ‘Black’ keert terug

De eerste beelden van de Supreme x Nike SB Blazer ‘Black’ zijn opgedoken. De sneaker werd in 2006 samen met een witte en rode colorway gereleased. Nu, zo’n 14 jaar later, zijn er nieuwe beelden van een opvolger opgedoken. Voor nu is alleen de zwarte colorway te zien. De sneaker heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de Supreme x Nike SB Blazer ‘Black’ in 2022 verwachten.

In 2006 kamen Supreme en Nike met drie colorways van de SB Blazer. Deze paartjes hebben een quilted bovenwerk en hebben een snakeskin Swoosh. De colorways ‘Red’, ‘Black‘ en ‘White‘ waren stuk voor stuk een groot succes en keren hoogstwaarschijnlijk terug in de winter van 2022.

Supreme x Nike SB Blazer 2006
Supreme x Nike SB Blazer (2006) l Foto Complex

Voor nu zijn alleen de beelden van de zwarte colorway verschenen. De sneaker heeft een quilted bovenwerk. Deze is van leer en kleurt zwart. In tegenstelling tot zijn voorganger uit 2006, heeft deze variant een goudkleurige Swoosh gekregen. Ook op de tong en hiel zijn gouden details gezet.

De Swoosh op het middenpaneel kleurt goud en heeft een slangenprint gekregen. Op de tong zijn de logo’s van Nike SB en Supreme in het goud gezet. Ook heeft de middenzool een zwarte kleur gekregen, in plaats van een witte zoals bij de variant uit 2006.

De ‘Red’ en ‘White’ colorways hebben nog geen nieuwe beelden gekregen, maar zullen hoogstwaarschijnlijk ook in 2022 gedropt worden. Houd onze releasekalender in de gaten en blijf up-to-date over deze release.

Supreme x Nike SB Blazer
Supreme x Nike SB Blazer