Skip to content
Newsfeed

De Supreme x Nike Air Force 1 Low keert terug

23 augustus 2022 17:00
De Supreme x Nike Air Force 1 Low keert terug

De welbekende Supreme x Nike Air Force 1 Low keert in 2022 terug. Kort nadat Supreme het lookbook van de Fall/Winter 2022 collectie deelde, werd bekend dat ook de Nike Air Force 1 Low in de colorways ‘Triple Black’, ‘Triple White’ en ‘Flax’ zullen terugkeren. De sneakers worden tijdens de drop van 25 augustus 2022 verwacht.

In 2020 kwam Supreme voor het eerst met de Air Force 1 Low. Het streetwear merk uit New York gaf een minimalistische look aan de sneaker. Zo bleef het silhouet van de Air Force 1 onaangeraakt en verscheen er bij de hiel het Supreme Box logo. Deze kleurde bij alle drie de colorways rood.

Het Nike Air Force 1 model viert in 2022 zijn 40-jarige bestaan. Dat Supreme hun bekende design terugbrengt is dan ook niet geheel onverwachts. De ‘Triple Black’, ‘Triple White’ en ‘Flax’ hebben alle drie een strak design. Het bovenwerk is geheel van leer en op het middenpaneel verschijnt de Swoosh.

De middenzool deelt bij alle drie de colorways dezelfde kleur als de upper. Naast het Supreme Box logo op de hiel van het design, komen de sneakers ook met Supreme Box logo laces. Op de tong en hiel zijn de Nike brandings te zien. Ook is ‘AIR’ op de middenzool bij de hiel gedrukt. Dit hint naar de Air-technologie van de Nike Air Force 1 Low.

De Supreme x Nike Air Force 1 Low ‘Triple Black’, ‘Triple White’ en ‘Flax’ worden alle drie verwacht tijdens de FW22 drop op 25 augustus 2022 bij Supreme. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates.

Supreme x Nike Air Force 1 Low
Supreme x Nike Air Force 1 Low
Supreme x Nike Air Force 1 Low