Skip to content
Upcoming

De Supreme X Nike Air Force 1 collab komt eraan!

19 februari 2020 08:00
De Supreme X Nike Air Force 1 collab komt eraan!

Afgelopen week zijn er eindelijk nieuwe foto’s verschenen van de samenwerking tussen Supreme en Nike en we kunnen niet wachten totdat deze verkrijgbaar zijn. Toch zal je nog even moeten wachten, de sneaker Supreme X Nike Air Force 1 zal namelijk uitkomen in de loop van de lente in 2020. De liefhebbers van deze samenwerking horen wij jullie al denken: ‘die zijn binnen no-time uitverkocht’. Maar wees niet getreurd! De sneaker zal (volgens de geruchten) namelijk als een never out of stock item geproduceerd gaan worden en dat betekent dat de sneakers waarschijnlijk het hele seizoen lang verkrijgbaar zullen zijn! Voor resellers een tegenvaller, maar voor de liefhebbers een slaak van verzuchting en met name van de portemonnee!

Supreme x Nike Air Force 1 Low | Closer Look

De Supreme x Nike collab staat altijd garant voor veel hype rondom de releases. Dat is dit keer niet anders zij het dat deze keer de colorway wat minder kleurrijk en fantasievol is dan de meeste gehoopt hadden. De sneaker zal namelijk zijn eigen klassieke witte en zwarte colorway krijgen. Op de schoen zelf zit het meest besproken detail, deze is te vinden aan de zijkant van de hak. Hier staat namelijk het rode Supreme box logo. Om dit thema helemaal af te maken staat er in de binnenkant van de schoen (op de inlegzool) hetzelfde Supreme logo gecombineerd met het Nike logo. Naast dat krijg je ook nog extra veters bij de sneaker. De veters worden bedekt met het Supreme logo en zullen rood zijn bij de witte variant en zwart bij de zwarte variant.

De sneakers zullen in de loop van dit voorjaar (waarschijnlijk in april) verkrijgbaar zijn. De prijs van deze collab is nog niet bekend gemaakt. Om op de hoogte te blijven van de laatste releases, kun je onze releasekalender in de gaten houden. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker!

Supreme X Nike Air Force 1 'White'

CU9225-100 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders
Supreme X Nike Air Force 1
Images by Nike

Supreme X Nike Air Force 1 'Black'

CU9225-001 · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders
Supreme X Nike Air Force 1
Supreme X Nike Air Force 1
Images by Nike