Skip to content
Upcoming

De Stüssy X Nike collectie komt er snel aan

24 maart 2020 14:56
De Stüssy X Nike collectie komt er snel aan

Stüssy en Nike hebben ondertussen al een enorme relatie opgebouwd als het aankomt op collabs. Veel collabs uit het verleden waren met de skateboard tak van Nike, maar dit keer is het compleet anders! De nieuwste Stüssy X Nike collab bestaat namelijk uit twee paar Cage Spiridon en verschillende kleding stukken!

Stüssy X Nike 2020

Dit keer zijn de twee merken, zoals ze dat zelf noemen, gegaan voor een combinatie tussen een natuurlijke en technische mix van Amerikaanse sportwear items. Wat samen te vatten is toch een comfortable collectie die tijdlijs is qua design. Dit is dan ook goed terug te zien in de kleding item, die komen namelijk of in een lichtgrijze kleur of in het zwart. Geen gekke prints maar subtiele branding details sieren deze stukken.

Maar natuurlijk mogen er ook geen sneakers missen in deze collectie. Dit keer brengen ze direct een oud model van Nike terug, namelijk de Air Zoom Spiridon Cage. Een colorway, de zwarte, is dicht bij de originele colorways gebleven. De andere colorway, de beige, pas dan juist weer bij deze tijd. Door de lichte canvas upper krijgt de sneaker meteen een compleet andere look. Op beide sneakers is de Stüssy branding terug te vinden op de tong en op de hak.

Waar eerst verwacht werd dat de collectie in de zomer van 2020 zou uitkomen, blijkt niets minder waar. De release is namelijk al op 27 maart! Echter is dit de release verzorgt door Stüssy, mogelijk zien we later nog een dropt bij andere retailers. Maar Stüssy Amsterdam neemt bijvoorbeeld op 27 maart email orders aan! Houdt de site van Stüssy dan ook goed in de gaten, maar wanneer er nieuwe info is zal dat zeker op Sneakejagers en onze social-media kanalen gedeeld worden!

Stussy X Nike Air Zoom Spiridon Cage 'Black' - SNKRS DAY Exclusive Access

CU1854-001 · Prijs vanaf €325,-

Naar alle aanbieders

Stussy X Nike Air Zoom Spiridon Cage 'Fossil' - SNKRS DAY Exclusive Access

CQ5486-200 · Prijs vanaf €431,-

Naar alle aanbieders
Stüssy X Nike
Stüssy X Nike
Afbeeldingen: Stüssy