Skip to content
Upcoming

De Stüssy x Nike Air Huarache LE komt terug

28 januari 2021 20:09
De Stüssy x Nike Air Huarache LE komt terug

De samenwerkingen tussen Stüssy en Nike gaan ver terug. De eerste keer dat de twee merken met elkaar gingen samenwerken was in het jaar 2000. Toen brachten Stüssy en Nike samen de Air Huarache Le uit. Nu gaan we deze sneaker in 2021 terug zien.

Stüssy en Nike brengen de laatste maanden heerlijke sneakers uit. Zo zagen we in 2020 de terugkeer van de Air Zoom Spiridon Cage en brachten ze colorways uit voor de Air Kukini. Aan het einde van 2020 bracht Stüssy twee colorways uit voor de Air Force 1, waar binnenkort hand-dyed variaties van gaan uitkomen. Één van de meest legendarische releases in de Stüssy x Nike SB Dunk Low ‘Cherry’. Deze colorway was geïnspireerd door Neapolitan ijs. Deze sneaker kwam uit in 2005 en is een grail voor de meeste sneakerheads.

Stüssy x Nike SB Dunk Low ‘Cherry’

Stüssy x Nike Air Huarache LE | DD1381-200

Het begon dus allemaal bij de Air Huarache. Het concept achter de release was erg simpel: Michael Koppelman van Stüssy UK, en Fraser Cooke, van Nike, kozen hun favoriete Nike model, maakten twee mooie colorways op de sneaker, om ze zo in klein oplagen deze te verkopen in de Stüssy London Store. De Stüssy Nike Air Huarache LE beschikt over een gebreid crèmekleurig bovenwerk met Desert Oak suède overlays. Op de tong staat het Nike Huarache logo in het rood met de tong in het grijs. Kijkend naar de midsole heeft deze ook een crème kleur gekregen.

De Stüssy x Nike Air Huarache LE wordt verwacht op 18 februari via Nike. Check hieronder de afbeeldingen en volg ons op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


stüssy Nike Air Huarache
stüssy Nike Air Huarache
stüssy Nike Air Huarache