Skip to content
Where to Cop

De Stüssy Summer ’21 collectie is nu verkrijgbaar bij Freshcotton

4 juni 2021 15:38
De Stüssy Summer ’21 collectie is nu verkrijgbaar bij Freshcotton

De zomer staat om de hoek en het iconische streetwear merk Stüssy heeft de perfecte collectie uitgebracht om de warmte door te komen. De Stüssy Summer ’21 collectie bestaat uit verschillende t-shirts, longsleeves, hoodies, lange broeken en korte broeken in frisse kleuren. Stüssy heeft ook leuke zomerse accessoires toegevoegd. Deze collectie is nu verkrijgbaar bij Freshcotton. Check de gehele Stüssy collectie hier!

1. T-shirts

De t-shirts bevatten nieuwe prints die een zomers gevoel geven, zoals cactussen en bloemen in frisse kleuren. De korte mouwen shirts uit deze collectie hebben zoals de meeste Stüssy shirts een kleine print op de borst met een grotere print op de rug. Toch zijn er in deze collectie ook t-shirts met een grotere print op de borst en geen print op de rug. De collectie bevat uiteraard ook t-shirts met het logo op de voor- en achterkant.

Stussy Desert Bloom T-Shirt White
Stussy It's A Wild Life T-Shirt White

2. Longsleeves

Een Stüssy collectie is geen Stüssy collectie zonder longsleeves! In de store van Freshcotton zijn er verschillende longsleeves beschikbaar die jou warm houden tijdens de frissere zomerdagen. De shirts hebben variërende designs er op gedrukt, van het logo als vlag tot pre-historische gezichtsmaskers. Net als bij de t-shirts zijn er bij de longsleeves kleine prints op de voorkant en grotere op de achterkant.

Stüssy Summer '21 collectie
Stussy Painter Pig. Dyed Longsleeve T-Shirt Pink

3. Hoodies en sweaters

Uiteraard konden er geen hoodies en sweaters missen in deze Stüssy Summer ’21 collectie. De truien bestaan uit lichte kleuren voor de zomer. De zip-up sweater is deel van een joggingpak wat jou lekker cozy houdt. Naast deze twee truien hieronder verkoopt Freshcotton nog twee andere grijze Stüssy hoodies, die ook deel uitmaken van de Summer ’21 collectie.

Stussy Stock Logo Mock Oatmeal
Stussy Smooth Stock Printed Hood Green

4. Broeken

Voor de zomerse maanden die er al gauw aankomen heeft Stüssy essentiële lange en korte broeken in de nieuwe collectie meegenomen. De ‘Smooth Stock Water Short’ die je hier linksonder ziet is naast deze limoen kleur ook verkrijgbaar in het zwart. De ‘Brushed Beach Pant’ die je rechtsonder ziet is één van de twee lange broeken die Stüssy deze keer heeft uitgebracht.

Stussy Smooth Stock Water Short Lime
Stüssy Summer '21 collectie

5. Accessoires

Stüssy heeft naast hun kleding ook altijd toffe accessoires in hun collecties, dus deze collectie natuurlijk ook. In de Summer ’21 collectie zitten verschillende caps die variëren van kleur, stijl en vorm. De kleuren van de caps staan uiteraard in lijn met de kleuren van de gehele collectie. Zo kun je een stijlvolle outfit creëren met de items uit de nieuwe collectie van Stüssy. Naast de caps heeft Freshcotton ook een Stüssy strandbal verkrijgbaar. Een must-have voor op het strand!

Stüssy Summer '21 collectie
Stüssy Summer '21 collectie

Images by Freshcotton