Skip to content
Upcoming

De stijlvolle Vogue x Air Jordan 3 SE AWOK

4 september 2018 15:23
De stijlvolle Vogue x Air Jordan 3 SE AWOK

Anna Wintour staat bekend als de pittige editor-in-chief van Vogue Magazine en heeft twee nieuwe jordans ontworpen. De Air Jordan 1 High Zip die in juli was gedropt, was compleet in de vogue en Wintour detaillering, en nu is de bazin back met haar twee speciale ontworpen Jordan 3s die deze maand gereleased worden.

De sneakers komen in twee verschillende colorways, zwart en rood. Beide schoenen hebben een glitter geweven stof als bovenwerk. De stof staat voor de iconische ’tweed jackets’ die Anna Wintour als de beste draagt. Op de zijkant van de sneakers zit premium leer wat naar de tong doorloopt. De heel tab is shiny zwart plastic, wat geïnspireerd is op de zwarte zonnebril die Anna altijd draagt. Op de heel tab staat  ‘Awok’, dit is wat Wintour altijd zegt tegen haar werknemers als de nieuwe issue van Vogue geprint kan worden. De details op de sneakers zijn wonderbaarlijk zoals op de binnenzool waar ‘Edited by Vogue’ gedrukt is in witte letters. Op de hangtag die vast is gemaakt in de buurt van de tong staat ook ‘Edited by Vogue’. De sneakers worden apart geleverd in een premium dustback.

Dit zijn zeker de meest stijlvolle en classy Jordan 3s die we tot nu toe hebben gezien! De sneakers worden op 7 september gereleased, ze zijn limited dus weer er snel bij!


Vogue x Air Jordan 3 SE AWOK

Releasedatum: 09/07/18
Prijs:
€180,00
Colorway: Black/Sail
Stylecode: BQ3195-001

 


Vogue x Air Jordan 3 SE AWOK

Releasedatum: 09/07/18
Prijs:
€180,00
Colorway: University Red/Sail/Blac
Stylecode: BQ3195-601