Skip to content
Newsfeed

De Stash x Nike Air Max 95 zal gaan droppen op Air Max Day 2025

27 maart 2024 14:14
De Stash x Nike Air Max 95 zal gaan droppen op Air Max Day 2025

Voor sneakerliefhebbers is Stash geen onbekende en er gaan geruchten dat de beroemde graffiti artist en grafisch ontwerper uit Brooklyn van plan is om zijn geliefde Nike Air Max 95 nieuw leven in te blazen in 2025. Dit jaar viert de Air Max 95 zijn 30e verjaardag, dus het zou niet verrassend zijn als een van zijn favoriete kleurstellingen terugkeert.

Met zijn kenmerkende mix van street art en grafisch design heeft Stash een blijvende indruk achtergelaten op de sneakerindustrie. Zijn unieke stijl en creatieve visie hebben de Stash x Nike Air Max 95 destijds tot een waar collectors item gemaakt.

De Stash x Nike Air Max 95 kwam voor het eerst uit in 2006 en blijft tot op de dag van vandaag erg populair, met mensen die er nog steeds naar op zoek zijn. Bij StockX wordt de sneaker momenteel voor flinke bedragen verkocht.

Wat betreft de release in 2025 is er helaas nog weinig bekend. Als het ontwerp echter trouw blijft aan de OG, kunnen we suède overlays in grijs verwachten, samen met de kenmerkende blauwe tinten van de kunstenaar. Op de tussenzool zijn de bekende spikkels te zien en de Air-unit zal subtiel blauw getint zijn.

Zodra er meer details bekend zijn over de drop, zullen we je op de hoogte houden via de nieuwspagina van Sneakerjagers. Ondertussen kun je hieronder een blik werpen op de sneaker uit 2006.

Stash x Nike Air Max 95
Stash x Nike Air Max 95
Stash x Nike Air Max 95
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date