Skip to content
Upcoming

Release reminder: Social Status x Nike Mac Attack SP ‘Summit White’

16 november 2023 12:58
Release reminder: Social Status x Nike Mac Attack SP ‘Summit White’

In oktober brachten Social Status en Nike nog de Mac Attack ‘Split Vision’ uit, en nu bereiden we ons alweer voor op hun vierde samenwerking. Op 17 november 2023 staat namelijk de release van de Social Status x Nike Mac Attack ‘Summit White’ gepland!

Social Status x Nike Mac Attack SP 'Summit White'
Social Status x Nike Mac Attack SP 'Summit White'
43einhalb

De Mac Attack was nog niet zo lang gelegen voor velen een vergeten of zelfs onbekende sneaker, maar heeft het afgelopen jaar een indrukwekkende comeback gemaakt. Dat heeft hij natuurlijk grotendeels te danken aan de langverwachte versie van Travis Scott.

Toch is Travis Scott niet de enige die heeft samengewerkt aan de Mac Attack en voor de teruggekeerde hype heeft gezorgd. Nike heeft ook met Social Status verschillende versies van dit model gecreëerd, waaronder dus de gloednieuwe ‘Summit White’ uitvoering.

Social Status x Nike Mac Attack SP 'Summit White' schoenendoos
43einhalb

Deze nieuwe versie van de schoen introduceert een frisse kleurstelling met een zwarte kraag, hiel en zool, wat mooi contrasteert met het ‘Summit White’ bovenwerk. Gemaakt van suède en mesh, heeft de sneaker een witte reflecterende afwerking die het algehele design versterkt. Daarnaast rust de sneaker op een verouderde middenzool, wat inmiddels symbool is voor de reeks samenwerkingen. Tot slot wordt het ontwerp verder geaccentueerd door dennengroen details op de tonglipjes en het Nike-logo op de hiel.

De release van de Social Status x Nike Mac Attack ‘Summit White’ staat gepland op 17 november 2023 om 09:00 uur. Klik op de knop hieronder om een compleet overzicht van retailers te bekijken!