Skip to content
Upcoming

Ontdek de Social Status x Nike Mac Attack SP ‘Summit White’

8 maart 2024 07:07
Ontdek de Social Status x Nike Mac Attack SP ‘Summit White’

Vanaf 8 maart 2023 kun je de Social Status x Nike Mac Attack ‘Summit White’ vinden bij verschillende retailers! In oktober 2023 brachten Social Status en Nike de Mac Attack ‘Split Vision’ uit. De ‘Summit White’ colorway is al hun vierde samenwerking en verscheen al bij enkele retailers in november 2023. Nu is er een nieuwe kans om deze stijl te bemachtigen.

Social Status x Nike Mac Attack SP 'Summit White'
Social Status x Nike Mac Attack SP 'Summit White'
43einhalb

De Mac Attack was nog niet zo lang gelegen voor velen een vergeten of zelfs onbekende sneaker, maar heeft het afgelopen jaar een indrukwekkende comeback gemaakt. Dat heeft hij natuurlijk grotendeels te danken aan de langverwachte versie van Travis Scott.

Toch is Travis Scott niet de enige die heeft samengewerkt aan de Mac Attack en voor de teruggekeerde hype heeft gezorgd. Nike heeft ook met Social Status verschillende versies van dit model gecreëerd, waaronder dus deze ‘Summit White’ uitvoering.

Social Status x Nike Mac Attack SP 'Summit White' schoenendoos
43einhalb

Deze colorway van de schoen introduceert een frisse kleurstelling met een zwarte kraag, hiel en zool, wat mooi contrasteert met het ‘Summit White’ bovenwerk. Gemaakt van suède en mesh, heeft de sneaker een witte reflecterende afwerking die het algehele design versterkt. Daarnaast rust de sneaker op een verouderde middenzool, wat inmiddels symbool is voor de reeks samenwerkingen. Tot slot wordt het ontwerp verder geaccentueerd door dennengroen details op de tonglipjes en het Nike-logo op de hiel.

De Social Status x Nike Mac Attack ‘Summit White’ verschijnt op 8 maart 2024 om 09:00 uur bij verschillende retailers. Deze sneaker is al verkrijgbaar bij enkele andere winkels. Klik op de knop hieronder voor een compleet overzicht met shops!