Staff Picks

De Snipes x McDonalds collectie is nu verkrijgbaar

22 november 2021 13:27
De Snipes x McDonalds collectie is nu verkrijgbaar

Na lang gewacht te hebben, is hij er dan eindelijk: de Snipes x McDonalds collectie is nu verkrijgbaar bij Snipes! De collectie bestaat uit een hoop toffe items en wij hebben onze favoriete picks alvast voor je op een rijtje gezet.

Snipes x McDonalds collectie

De nieuwe Snipes x McDonalds collectie bestaat uit een hoop toffe items en hebben de bekende kleuren van McDonalds overgenomen. De samenwerking is midden oktober begonnen en viert het 50-jarige bestaan van het restaurant in Duitsland. Vervolgens kwamen de twee namen samen met drie verschillende creators om een storyline te creëren die bij de collectie paste.

De items uit deze collectie hebben een retro stijl gekregen en hebben een tijdloos design. Daarnaast zijn er een hoop opmerkelijke elementen op de items te vinden die naar McDonalds verwijzen. Dit zijn onze favoriete picks uit de collectie.

Snipes x McDonalds
Snipes x McDonalds

Logo Tape Tracksuit

We starten onze favoriete picks met dit opmerkelijke tracksuit. Het pak is gemaakt van Neopreen en heeft een felrood kleurtje gekregen. Op de borst en mouwen is het Snipes en M-logo van de fastfood keten gestikt.

Snipes x McDonalds
Logo Tape Track Jacket
McDonald’s Logo Tape Track Jacket
Logo Tape Track Pants
McDonald’s Logo Tape Track Pants

College Logo T-shirt

Vervolgens hebben wij de College Logo T-shirt in een geel kleurtje. Op de borst staat ‘Snipes’ in varsity letters geschreven met een paar McDonalds frietjes. Ook de de bekende “I’m lovin’ it” tagline van het restaurant is te zien op het design. De ’98’ staat voor het jaartal waar Snipes zijn eerste store opende en ’71’ voor het jaar waar McDonalds zijn eerste restaurant in Europa opende.

College Logo T-shirt
Snipes x McDonalds

Retro Storage Box

Een ander tof item uit de samenwerking, is deze Retro Storage box. Het item combineert de kleuren rood en geel met elkaar. Op de voorkant het Snipes en M logo van McDonalds afgebeeld. Ook op dit item lees je de bekende zinnen “I’m Lovin’ it” van McDonalds en “Raised from concrete” van Snipes.

Retro Storage Box

Medium Logo Hoodie

Nu is het de beurt aan deze simpele hoodie. Het item kleurt groen en heeft het Snipes en M-logo op de borst gedrukt. Ook is het Mc Dondalds logo op de rug gedrukt in het geel.

Medium Logo Hoodie
Medium Logo Hoodie

Stripe Scarf

Met deze Stripe Scarf geef jij je winter outfit een extra boost. De sjaal combineert de kleuren van McDonalds en heeft de merklogo’s en taglines erop gestikt.

Stripe Scarf
Snipes x McDonalds
Stripe Scarf

Badge Sherpa Bucket Hat

Snipes logo bucket hatt
M Logo Bucket Hat

Deze Bucket Hat is gemaakt van sherpa materialen en komt in een beige kleurtje. Het item heeft aan de ene zijde het Snipes logo gestikt en op de andere zijde het M-logo. Hierdoor kan de bucket hat op twee manieren gedragen worden. Combineer het item met een stijlvolle outfit voor de ultieme retro look.

M logo Bucket Hatt
M logo Bucket Hatt

Oversized Resort Shirt

Dit oversized Resort shirt is een echte eyecatcher. Het item combineert de kleuren beige, rood en groen en heeft een chique uitstraling. Op de borst en rug zijn meerdere Snipes en M-logo’s te vinden en op de heup is een tag gestikt met de quotes van beide merken.

Oversized Resort Shirt
Snipes x McDonalds

Straight Loose Sweat Track Pants

Deze track pant heeft een loose fit met rechte broekspijpen. Het item is volledig in het zwart gezet met de letters ‘S’ en ‘M’ op de heup gestikt. Daarnaast kan de broek goed gecombineerd worden met een oversized shirt of hoodie.

Snipes x McDonalds

Logo Puffer Jas

We sluiten onze reeks met favoriete picks af met deze opmerkelijk puffer jas. Het item heeft een opvallend printje gekregen. Hierop zijn de McDonalds frietjes te zien. Het schouderstuk en kraag zijn in het zwart gezet en de trekker op de rits heeft een rode kleur gekregen. De jas is dik opgevoerd en houdt je lekker warm tijdens de koude winterdagen.

Logo Puffer Jas
Snipes x McDonalds

Tot zo ver onze favoriete picks uit de Snipes x McDonalds collectie. De items zijn te vinden in de geselecteerde stores en op de website van Snipes. Wil je liever zelf door de collectie heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder!

The Turnover