Skip to content
Newsfeed

De Snipes Shopping Week komt met 20% korting

2 oktober 2023 16:22
De Snipes Shopping Week komt met 20% korting

De Snipes Shopping Week is van start gegaan. Van 29 september tot 8 oktober 2023 23:59 uur ontvang je 20% korting op vrijwel de gehele collectie bij Snipes, met enkele uitzonderingen. Om te kunnen profiteren van deze korting heb je geen kortingscode nodig. Lees hier meer over de korting bij Snipes.

Begin de herfst goed met de Snipes Shopping Week. Bij Snipes profiteer je nu van 20% korting op een hoop items uit de collectie. De collectie van Snipes komt met items voor het hele gezin. Met merken als Nike, adidas, New Balance en velen meer is er voor ieder wat wils.

Snipes heeft een breed aanbod aan sneakers, kleding en accessoires. Naast het online assortiment heeft de sneaker retailer ook vestigingen door heel Nederland. De korting van de Snipes Shopping Week is zowel online als offline van toepassing. Neem snel een kijkje op de website via de knop hieronder of bezoek de dichtstbijzijnde Snipes vestiging!

Voor de sale is geen kortingscode nodig. De korting geldt op de hele collectie, met uitzondering van geselecteerde items. Handig om te weten: de sale komt zonder minimale bestelwaarde. Je hebt nog tot 8 oktober 2023 23:59 uur om te profiteren van de 20% korting.

Klik op de knop hieronder om de Snipes Shopping Week collectie te bekijken. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer nieuwsberichten als deze.