Skip to content
Editorial

De Sneakerjagers sokken zijn hier 🧦 🔥

20 augustus 2021 14:58
De Sneakerjagers sokken zijn hier 🧦 🔥

Een aantal weken geleden dropte een nieuwe lading van de eerste Sneakerjagers merch. Aan deze collectie zijn de Sneakerjagers sokken toegevoegd. De sokken zijn NU verkrijgbaar via de Sneakerjagers Shop. Scroll snel naar beneden om meer beelden te bekijken.

Sneakerjagers sokken 🧦

Sneakerjagers sokken

Bij een paar goede sneakers horen natuurlijk goede sokken. Om jouw favoriete paar te upgraden kun je ze combineren met deze officiële Sneakerjagers sokken. De sokken zijn lekker lang en hebben een witte basis. Daarnaast zijn er zwarte randen toegevoegd bij de enkel en tenen. Natuurlijk kan het Sneakerjagers logo niet ontbreken en is dan ook toegevoegd in het midden, maar ook op de onderkant.

De sokken zijn gemaakt van 65% katoen, 30% nylon en 5% elastaan. Door deze elastische stof is er één maat die geschikt is voor (bijna) elke schoenenmaat. Je shopt je eigen paar Sneakerjagers sokken voor €15 + GRATIS verzending.

Sneakerjagers sokken

Sneakerjagers drinkbeker

Water Bottle blue

Wanneer je toch een kijkje neemt in onze webshop, check dan ook één van onze nieuwste items: de Sneakerjagers Water Bottle. Deze herbruikbare waterfles is ideaal om mee te nemen, zo blijf je heel de dag door gehydrateerd. Daarnaast zorgt de handige dopafsluiting ervoor dat de fles niet lekt. De fles heeft een heldere blauwe tint gekregen en bevat het Sneakerjagers logo.

SJ 3D Keychain GRATIS

Wil je jouw Sneakerjagers collectie compleet maken? Als een leuke extra krijg je bij elke bestelling een GRATIS 3D sleutelhanger! De sleutelhanger bevat het klassieke zwart-witte Sneakerjagers logo. De maat van de hanger is lekker groot, zodat je gemakkelijk je sleutelbos terug kunt vinden in je tas. Zo hoef je nooit meer lang te zoeken naar je sleutels.

Sneakerjagers

Benieuwd welke items er nog meer verkrijgbaar zijn? Bekijk dan de gehele merch collectie via de Sneakerjagers Shop. Hier vind je ook een aantal kledingitems, waaronder hoodies en t-shirts. Check it out!

Volg ons ook op onze socials: Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers) zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van sneaker updates.

Socks sneakers
Images by Sneakerjagers
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date