Skip to content
Events

De Sneakerjagers Kerst Adventskalender

29 november 2022 14:00
De Sneakerjagers Kerst Adventskalender

De Sneakerjagers Kerst Adventskalender gaat binnenkort van start. Elke dag vanaf donderdag 1 december tot en met zaterdag 24 december 2022 geven wij spectaculaire prijzen weg via de Sneakerjagers app.

Om mee te doen aan de verschillende giveaways moet je de Sneakerjagers app downloaden. Het is handig om de push-notificaties aan te zetten. Hierdoor krijg je elke dag een melding en vergeet je je niet in te schrijven voor de giveaways.

Vanaf 1 december is de Advent banner in het releaseoverzicht te zien. Zodra je daar op klikt kan je op de datum van de desbetreffende dag klikken. Om kans te maken is het belangrijk dat jij je gegevens achterlaat in de pop-up. Je kunt elke dag weer meedoen! Om je kansen om te winnen te verdubbelen kan je ons volgen op Instagram (@sneakerjagers).

De prijzen worden na 00:00 uur van elke dag verloot. De winnaars krijgen binnen 48-uur na de trekking een mail en komen op onze Adventskalender-pagina te staan. Winnaars dienen binnen zeven werkdagen te reageren, anders gaat de prijs naar een ander.

De prijzen worden uiterlijk op maandag 9 januari 2023 verzonden. De actie betreft alleen EU-verzendingen inclusief het Verenigd Koninkrijk.

Wij wensen jullie veel geluk en plezier!

banner – Apple – new app version
banner – Android – old app version