Skip to content
Watch

De Sneakerjagers End of Year Special wil je niet missen

29 december 2021 19:41
De Sneakerjagers End of Year Special wil je niet missen

Op oudjaarsdag 2021 is het eindelijk zover: de Sneakerjagers End of Year Special staat dan om 16:00 uur live op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. Tijdens deze feestelijke video zie je een paar bekende gezichten die praten over hun favoriete gezamenlijke passie: sneakers.

Sneakerjagers End of Year Special

Sneakerjagers End of Year Special gasten

Tim en Tom

Als je weleens een kijkje op ons YouTube-kanaal hebt genomen, dan zal je zeker tijdens de End of Year Special bekende gezichten tegenkomen. Zo kunnen natuurlijk Tim en Tom niet ontbreken. Dit jaar startte het nieuwe seizoen van De Grote Tim en Tom Sneaker Show, waar zij onder andere de nieuwste drops uitgebreid bespraken.

de grote tim en tom sneaker show
Tommy triggah

Carmen en Maartje

Ook de sneaker queens Maartje & Carmen kunnen niet ontbreken in de Special. Met hun nieuwe Queens & Sneakers Show interviewden ze creatieve vrouwen die een passie hebben voor sneakers.

carmenpolitan
maartje van den hurk

DJ Turne

Ook onze vaste DJ Turne zal je natuurlijk terug zien in de special. Sinds de zomer van 2021 werd het programma The Turnover gelanceerd bij Sneakerjagers Radio. Vele muzikale gasten zijn op bezoek geweest, maar ook DJ Turne zelf heeft heel wat plaatjes gedraaid. Je kunt nu alle mixtapes van The Turnover terug luisteren.

dj turne

Mats en Nikkie

Volg je ons ook op Instagram? Dan heb je zeker Mats vaak genoeg voorbij zien komen op @sneakerjagers. Bijvoorbeeld tijdens zijn live reports in Barcelona. Als je @sneakerjagers_wmns volgt, is ook Nikkie geen onbekende voor je. Met haar livesessies van afgelopen jaar, met vele bekende vrouwen in de sneaker scene, heeft ze vele interessante gesprekken gevoerd.

sneakerjagers mats
sneakerjagers

Programma

Wat kun je verwachten tijdens deze 2 uur durende End of Year special? De gasten gaan het hebben over hun Top 5 Sneakers van 2021 en de slechtste sneaker van 2021. Ook blikken we terug op de favoriete momenten van alle gasten en nog veel meer in deze uitgebreide special. Eén ding is zeker: de video zit vol gezelligheid om het eind van het jaar 2021 goed af te sluiten.

Sneakerjagers End of Year Special
Sneakerjagers End of Year Special

Sluit jij op vrijdagavond 31 december 2021 het einde van het jaar af met de Sneakerjagers End of Year Special? Zorg dan dat je om 16:00 uur klaar staat op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers om de video te bekijken.

Natuurlijk kun je ook in het nieuwe jaar de video op je gemak bekijken. In dat geval wensen we je alvast een fijne jaarwisseling en zien we je graag terug in 2022 proost!

Sneakerjagers End of Year Special
Images by Sneakerjagers