Skip to content
Brand

De size? Black Friday sale met tot 50% korting

21 november 2022 21:03
De size? Black Friday sale met tot 50% korting

Het grootste winkelevenement van het jaar staat voor de deur: Black Friday. Ook Size? viert Black Friday groots – hier kun je tot 50% korting krijgen! Je kunt besparen op sneakers, kleding en accessoires. De uitverkoop loopt al, dus je hoeft niet te wachten tot Black Friday op 25 november 2022.

Hier tonen we je enkele top kicks uit de size? Black Friday sale.

size? Black Friday Pieces

1. Nike Air Force 1 WMNS

De Air Force 1 is een van de meest iconische sneakers aller tijden. Dit silhouet hier komt met paarse accenten en een ademend canvas bovenwerk.

2. Asics Gel Lyte III

De Gel-Lyte werd in 1990 voor het eerst geïntroduceerd en is inmiddels een absolute klassieker. Bijzonder: de gespleten tong. In de size? sale kun je nu verschillende colorways krijgen voor een lage prijs!

3. New Balance 990v3 Made in USA

De volgende is een paar 990’s uit de gloednieuwe collectie van New Balance. Dit silhouet wordt hier geleverd in scharlakenrode tinten, die worden gecombineerd met frisse grijstinten en wit voor een klassieke look.

4. Nike Air Max 97

Ontworpen door Christian Tresser en voor het eerst gelanceerd in 1997. Sindsdien is de Air Max 97 een van de populairste Nike silhouetten. Dit look heeft een zilveren en zwarte bovenkant en blauwe accenten.

5. Reebok LT Court

Je kunt deze klassieker ook voor een gereduceerde prijs bemachtigen. De Reebok LT Court heeft een leren bovenwerk en heeft over het algemeen een zeer clean stijl. Rode accenten zorgen voor een contrast.

6. Converse CHUCK 70 AT-CX

De Converse CHUCK 70 AT-CX is een nieuw silhouet van Converse. Deze is er in de perfecte herfst/wintertinten en houdt je lekker warm dankzij de plateauzool.

7. Vans Anaheim Factory Old Skool 36 DX

Als eerbetoon aan de eerste Vans-fabriek in Anaheim, Californië, neemt de Old Skool 36 DX details over van het originele silhouet. Met een suède bovenwerk met katoenen veters straalt deze kick pure nostalgie uit.

8. Jordan Air 1 Elevate Low Women’s

Deze Jordan is speciaal ontworpen voor onze WMNS. De platformzool en de typische Jordan-look geven deze sneaker een gegarandeerd stylish look.

9. Stepney Workers Club Lister Slip Women’s

Stepney Workers’ komt met een silhouet speciaal voor de herfst. Deze slip-on heeft een katoenen drill canvas bovenwerk, een gedeconstrueerd bovenwerk en een dempende gevulkaniseerde rubberen zool.

10. Converse Chuck 70 Low

Het is een klassieker die nauwelijks een introductie nodig heeft. Dit silhouet hier komt met een poly-canvas bovenwerk, ademende oogjes en een dempende OrthoLite binnenzool.

11. Nike Blazer Mid ’77 Women’s

De Nike Blazer Mid komt hier in een retro look. Het witte leren bovenwerk bevat zacht suède accenten in pastelgroen, terwijl swooshes in rijk groen en pluizige chenille de show stelen.

12. New Balance 920 Made In UK

We sluiten onze review af met de New Balance 920 Made In UK. Pigskin en luchtig mesh worden gecombineerd op het bovenwerk, terwijl de kenmerkende merkaccenten overal aanwezig zijn.

Dat is het voor de inspiratie voor de size? Black Friday aanbiedingen. Wat vond je het leukst? Klik op de knop om direct naar het hele sale overzicht te gaan.

Als je nog meer wilt besparen, moet je zeker onze Black Friday Sale Guide bekijken. Daar hebben we een overzicht gemaakt van de beste Black Friday deals.