Sneakerjagers Logo
Watch

DJ TLM – The Turnover Episode 8

25-08-2021

Er staat weer een nieuwe set klaar op Sneakerjagers Radio, deze keer DJ TLM. De DJ, producer en podcast host draait een heerlijke set met een hoop new en old school Hip Hop. Check de set hieronder en vergeet uiteraard niet de SJ Radio pagina en MixCloud in de gaten te houden voor alle nieuwe en eerdere sets.

DJ TLM

De in Amsterdam geboren DJ en producer weet al meer dan 27 jaar de menigte in clubs, op festivals en op zakelijke/particuliere evenementen enthousiast te maken. De open format DJ is vooral bekend om zijn vermogen om turntablism in zijn clubsets te verwerken.

DJ TLM is ook bekend als tour DJ. Je kunt hem vaak live op het podium zien met de Nederlandse platina verkopende Hip Hop artiest Brainpower. Ze hebben meer dan 3500 shows gedaan in de afgelopen 23 jaar en treden nog steeds regelmatig op.

Podcast

Daarnaast deelt Uncas Huges zijn knowledge via zijn educatieve kanaal DJ TLM TV en gebruikt zijn 27+ jaar DJ ervaring om zijn wereldwijde aanhang van 167.000+ abonnees op YouTube te helpen. Hij beantwoordt ook DJ-gerelateerde vragen op zijn wekelijkse #ShareTheKnowledge podcast voor DJ’s op iTunes, Anchor, Google Podcasts, Soundcloud en Spotify.


De achtste aflevering van The Turnover is nu te beluisteren en te bekijken via de Sneakerjagers Radio. Wil je op de hoogte blijven van deze nieuwe muziekshow? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste The Turnover aflevering.