Skip to content
Upcoming

De seizoensfinale van Sneakerjagers ‘On Air’ staat online

18 december 2020 20:00
De seizoensfinale van Sneakerjagers ‘On Air’ staat online

De laatste aflevering van seizoen twee staat online! Onze host, Valerio Zeno, ontvangt weer twee bijzondere gasten in deze seizoensfinale. In de nieuwe aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ praten we namelijk met Bape verzamelaar Mike Nieuwstraten en founder van Filling Pieces, Guillaume Philibert, over fashion, streetwear en natuurlijk sneakers!

Guillaume Philibert

Als founder van het merk Filling Pieces weet Guillaume alles te vertellen over het opbouwen van een succesvol sneakermerk. Wat vooral interessant is aan Filling Pieces is dat je de combinatie van high fashion en streetwear goed ziet in de designs. Toen Guillaume in 2009 begon met Filling Pieces wilde hij een premium sneaker op de markt brengen voor een betaalbare prijs. Dit Low Top model dat toen uit kwam is baanbrekend geweest voor het merk en is nog steeds onwijs populair. Kenmerkend is natuurlijk de puntige tong. Een model die bij Sneakerjagers erg in de smaak valt is de Crease Runner. Deze valt vooral op door zijn bijzondere outsole die ‘wrapped’ is over het bovenwerk.

Tegenwoordig is Filling Pieces meer dan alleen een sneakermerk. Ook op het gebied van fashion weet Filling Pieces de wereld te veroveren. Guillaume vertelt in de nieuwe Sneakerjagers ‘On Air’ over sneakers, Filling Pieces, kleding en nog veel meer. Reden genoeg om deze aflevering helemaal te checken!

Mike Nieuwstraten/Baardei

Wanneer je naar de Instagram van Mike kijkt weet je eigenlijk gelijk al waarom hij te gast is in onze podcast. Als grootste Bape collector van Nederland weet Mike natuurlijk alles te vertellen over het Japanse lifestyle merk. In 2009 kwam hij per toeval in contact met een aantal Bape items en is sindsdien werkelijk alles gaan verzamelen wat met het merk van Nigo te maken heeft. Check zijn bijzondere verhaal in de nieuwste aflevering van onze podcast.

Sneakerjagers ‘On Air’ Aflevering 12

Aflevering 13 van seizoen 2 is vanaf nu te zien via Youtube of te beluisteren via Spotify en Apple Podcast. Natuurlijk staan ook alle vorige afleveringen van Sneakerjagers ‘On Air’ klaar voor jouw op onze kanalen! Check ook onze Sneakerjagers ‘Pure’ podcast. Hierin praten wij met experts over duurzaamheid in de sneakerwereld.