Skip to content
Upcoming

De Saucony ProGrid Triumph 4 bij Urbanstar

17 november 2022 17:34
De Saucony ProGrid Triumph 4 bij Urbanstar

De Saucony ProGrid Triumph 4 maakt zijn comeback en dropt op 18 november 2022. De sneaker komt in drie colorways: ‘Lemon Chrome’, ‘White Silver’ en ‘Black’. De ProGrid Triumph 4 verschijnt voor het eerst sinds 2007 weer bij verschillende retailers, waaronder Urbanstar Roma.

Saucony ProGrid Triumph 4

De Saucony ProGrid Triumph 4 keert terug. De sneaker is afkomstig uit Saucony’s hardloopcatalogus uit 2007 en maakt na zo’n 15 jaar zijn comeback. Het model behoudt zijn klassieke silhouet en kenmerkt dezelfde details als het icoon uit de 00’s. De Saucony ProGrid Triumph 4 verschijnt in drie colorways: ‘Lemon Chrome’, ‘White Silver’ en ‘Black’.

Urbanstar Roma

De Saucony ProGrid Triumph 4 is ontworpen als hardloopschoen en haalt zijn inspiratie uit de Saucony’s voorgaande designs. Het bovenwerk is van mesh, wat de sneaker zijn sportieve uitstraling geeft. Over het silhouet zijn chroomleren overlays geplaatst. De metallic details geven de ProGrid Triumph 4 een chique twist.

Saucony Progrid Triumph 4 Lemon Chrome
‘Lemon Chrome’
Saucony Progrid Triumph 4 Black
‘Black’
Saucony Progrid Triumph 4 Silver White
‘Silver White’

De sneaker wordt ondersteund door de ProGrid technologie in de middenzool. Deze technologie zorgt voor demping en comfort. De Arch-lock technologie op de wreef zorgt voor extra steun. Ondanks dat de Saucony ProGrid Triumph 4 als hardloopschoen is ontworpen, is de sneaker met zijn opvallende uitstraling ook goed te combineren in lifestyle outfits.

‘Lemon Chrome’

Saucony Progrid Triumph 4 Lemon Chrome
Foto’s Urbanstar Roma
Saucony Progrid Triumph 4 Lemon Chrome

De eerste colorway die op 18 november 2022 gereleased wordt, is de ‘Lemon Chrome’. De sneaker heeft een opvallend gele colorway en combineert zwarte en zilveren details op het bovenwerk. Op de tong is het Saucony logo gezet. Op de hiel is een extra element geplaatst wat voor stevigheid zorgt.

Saucony Progrid Triumph 4 'Lemon'

S70704-1 · Prijs vanaf €161,-

Naar alle aanbieders

‘Black’

Saucony Progrid Triumph 4 Black
Saucony Progrid Triumph 4 Black

De Saucony Progrid Triumph 4 ‘Black’ kleurt, zoals de naam doet vermoeden, zwart. Het bovenwerk is van mesh en heeft zwarte, leren overlays gekregen. Op het middenpaneel is het Saucony logo geplaatst. Deze kleurt hier zilver. De abstracte lijnen op de middenzool geven de sneaker een dynamische look.

Saucony Progrid Triumph 4 'Black'

S70704-2 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders

‘Silver White’

Saucony Progrid Triumph 4 'Silver'
Saucony Progrid Triumph 4 'Silver'

De derde en tevens laatste colorway, is de ‘Silver White’. Deze variant combineert de kleuren wit, zwart en blauw. Het bovenwerk is van mesh en kleurt wit. Op het middenpaneel is het Saucony logo geplaatst. Ook verschijnt de branding van het hardloopmerk op de tong. De buitenzool heeft blauwe elementen gekregen.

Saucony Progrid Triumph 4 'Silver'

S70704-3 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

Saucony

Saucony werd opgericht in 1898 en is al meer dan honderd jaar gespecialiseerd in het maken van de beste hardloopschoenen. Het sportmerk staat bekend om zijn baanbrekende technologieën, waaronder de PWRRUN™ PB, PWRRUN+™ en SPEEDROLL™ -technologieën. De sneakers van het Pennsylvania-based brand combineren lifestyle met innovatie en zijn uniek in hun soort.

Met de retake op de Progrid Triumph 4 heeft het bedrijf zichzelf opnieuw uitgedaagd om het iconische silhouet anno 2022 opnieuw uit te brengen. Hierbij heeft Saucony opnieuw naar het model gekeken en is elk detail onder de loep genomen. De re-release is met zijn creatieve storytelling en gebruik van premium materialen een must voor sneakerliefhebbers.

Drop Urbanstar Roma

De Saucony ProGrid Triumph 4 verschijnt op 18 november 2022 in de drie colorways: ‘Lemon Chrome’, ‘White Silver’ en ‘Black’. Alle drie de colorways zijn te verkrijgen bij Urbanstar Roma. Deze Rome-based sneakerwinkel is sinds zijn oprichting in 2002 uitgegroeid tot een van Europa’s grootste sneakerplatforms.

Bekijk de releases van de Saucony ProGrid Triumph 4 bij Urbanstar Roma via de button hieronder. Naast exclusieve sneakers scoor je bij Urbanstar Roma ook items van jouw favoriete merken als Nike, Stone Island, Stüssy, adidas en velen meer.