Skip to content
Newsfeed

De Salomon XT-4 OG ontvangt nieuwe colorways

9 februari 2023 13:01
De Salomon XT-4 OG ontvangt nieuwe colorways

De Salomon XT-4 OG krijgt er een aantal nieuwe colorways bij. Het sportieve silhouet kreeg in 2022 veel aandacht en werd in korte tijd omarmt door de sneaker community. In 2023 brengt Salomon de classic terug. De Salomon XT-4 OG ‘White’, ‘Black’, en ‘Fiery Red’ zijn al te verkrijgen. De ‘Vanilla’ en ‘Bright Lime Green’ colorways worden binnenkort verwacht.

Salomon is een outdoor merk dat in 2022 veel aandacht ontving. Het merk staat bekend om zijn sportieve silhouetten en richt zich op sporten als hiking, hardlopen en skiën. De Salomon sneakers maken gebruik van innovatieve technologieën en hebben een strakke en moderne uitstraling.

Het XT-4 OG model keert terug in 2023 en verschijnt in verschillende colorways; ‘White’, ‘Black’, ‘Fiery Red’, ‘Vanilla’ en ‘Bright Lime Green’. Het model komt met het welbekende Agile Chassis™ Skeleton, dat over het gehele silhouet loopt. Ook het Quicklace-systeem keert terug op het XT-4 OG model. Het bovenwerk is van mesh en op de neus en hiel verschijnt het Salomon logo.

De Salomon XT-4 OG ‘White’, ‘Black’ en ‘Fiery Red’ zijn al te verkrijgen bij verschillende retailers. De ‘Vanilla’ en ‘Bright Lime Green’ colorways worden binnenkort in 2023 verwacht. Houd onze releasekalender in de gaten en mis geen update.

Salomon XT-4 OG
Salomon XT-4 OG
Salomon XT-4 OG
Salomon XT-4 OG
Salomon XT-4 OG
Salomon XT-4 OG
Salomon XT-4 OG