Skip to content
Upcoming

De sacai x Nike LDWaffle met Fragment, CLOT en Undercover

17 augustus 2021 18:51
De sacai x Nike LDWaffle met Fragment, CLOT en Undercover

De geruchten van een samenwerking tussen de sacai x Nike LDWaffle met Fragment, CLOT en Undercover gaan al een lange tijd rond. Nu is het eindelijk zo ver. De samenwerkingen zijn bevestigd.

sacai x Nike LDWaffle x Fragment

De sacai x Nike LDWaffle x Fragment is de eerste samenwerking die zal gaan releasen. Dit model komt in het donkerblauw en in het grijs met suède overlays en een basis van mesh. De Swooshes op de zijkant zijn gemaakt van leer en zijn net als de heeltab op beide colorways in het wit.

De uitstekende tussenzool is wit met de beschrijving van het product er op geschreven. Dit is herkenbaar voor Fragment. De beschrijving had het merk ook op de middenzool van de Air Jordan 1’s in samenwerking met Travis Scott geschreven.

De middenzool heeft dezelfde kleur als het bovenwerk. De buitenzool is in het zwart.

De sacai x Nike LDWaffle met Fragment komt uit op dinsdag 24 augustus om 09:00 uur voor €170,00. Houd de releasekalender goed in de gaten voor de raffles en retailers.

sacai x Nike LDWaffle x Fragment donkerblauw
sacai x Nike LDWaffle x Fragment lichtgrijs

Sacai X Fragment X Nike LDWaffle 'Blue'

DH2684-400 · Prijs vanaf €167,-

Naar alle aanbieders

Sacai X Fragment X Nike LDWaffle 'Grey'

DH2684-001 · Prijs vanaf €217,-

Naar alle aanbieders

sacai x Nike LDWaffle x CLOT

Ook CLOT mag sacai en Nike helpen met het ontwerpen van een nieuwe LDWaffle. Deze colorways zijn geïnspireerd op de kleurenschema’s die CLOT zelf heeft gebruikt op hun Air Max 1’s.

De eerste sneaker die Nike en CLOT samen uitbrachten was de Air Max 1 ‘Kiss of Death’. Op deze Air Max zaten licht beige kleuren met oranje en rood. De basis van het bovenwerk was doorzichtig. Als je goed kijkt naar het linker paartje hier onder zie je dat het bovenwerk gemaakt is met heel dun mesh. Hierdoor wordt ook dit model doorzichtig.

De rechter colorway is geïnspireerd op het kleurenschema van de CLOT x Nike Air Max 1 ‘Kiss of Death’ uit 2013. Dit paartje had een grijs bovenwerk met blauwe accenten en was minder doorzichtig. Dit paartje kwam met groene veters en groene branding. Op het nieuwe model zie je een groene tong.

Naar verwachting komt de sacai x Nike LDWaffle x CLOT uit op donderdag 16 september om 09:00 uur voor €160,00. Net als bij de andere colorways is het handig om de releasekalender regelmatig in de gaten te houden voor eventuele aanpassingen.

sacai x Nike LDWaffle x CLOT 'Orange Blaze'
sacai x Nike LDWaffle x CLOT 'Cool Grey'

CLOT x Sacai x Nike LDWaffle 'Orange Blaze'

DH1347-100 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders

CLOT x Sacai x Nike LDWaffle 'Cool Grey'

DH3114-001 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders

sacai x Nike LDWaffle x Undercover

De derde en laatste aangekondigde samenwerking van sacai x Nike LDWaffle is met Undercover. Dit is ook de enige samenwerking met drie verschillende colorways in plaats van twee.

Undercover is net als de twee andere merken hier boven geen onbekende van Nike. Samen hebben zij gewerkt aan een hoop verschillende modellen waaronder de Daybreak, React Element 87 en Overbreak.

De drie colorways verschillen alle drie erg van elkaar. Het kleurenschema linksboven is zwart met geel en grijs. Dit kleurenschema is te vergelijken met de Undercover x Nike Daybreak ‘Yellow’. Het paartje rechtsboven heeft een donkergroen bovenwerk met rode accenten. Deze colorway is net als de onderste nieuw voor Undercover en Nike.

Het laatste paartje heeft een bordeaux rode basis op het bovenwerk. De Swoosh, buitenzool, voering en veters zijn blauw. Er zitten zwarte en grijze accenten op dit model.

De sacai x Nike LDWaffle x Undercover heeft nog geen releasedatum. Houd onze Sneakerjagers app en de Nike SNKRS app goed in de gaten voor meer informatie over deze release.

LDWaffle Undercover geel
LDWaffle Undercover rood en groen
LDWaffle Undercover rood en blauw
All images by sacai

Wil jij altijd en overal op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.